Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Therese på Gästrike Återvinnare som så snabbt fixade städning av glassplitter och batterier på Urmakarvägen, efter en slarvig chaufförs containertömning.

Vera

Ledare, tränare samt alla föräldrar som gjorde det möjligt för SAIK:s U 00 att åka på tre dagars cup till Västerås. Ni har gjort ett fantastiskt jobb både före, under och efter cupen. Tack även till Jenny och alla andra föräldrar som ställde upp och fixade halloweenkvällen i höstmörkret, grillad korv och eldkorgar kändes bra. Nu ser vi fram emot nya matcher.

Två morföräldrar

Britt-Inger och Eva för att ni räddade livet på min son när han inte fått den hjälp han behöver och har rätt till, på fem dygn och utan sin medicin i elva dygn. Det var verkligen i sista minuten. Tack Tobbe för att du ställer upp för mig och min son.

Bara en orolig pappa

Personalen på akuten i Gävle som försökte hjälpa mig med min svullna och onda vänsterfot. Det började bra redan i ”kundmottagningen” där Angela jobbade, sedan flöt det bara på med provtagningar, röntgen och ultraljud. Alla hade ett underbart bemötande.

Claes Norrå

Peter Smith och all annan personal som tog väl hand om mig vid min operation måndagen den 14/11. En extra blomma till dig som gav mig en isglass på uppvaket, en glass har aldrig smakat så gott!

Annelie

Arne på Familjeslanten Gävle för ett underbart arbete och din fina hjälp. Du har gett mig en framtid.

Kram, Mikael Boström

Mer läsning

Annons