Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Magnus Malmgren, vår underbare vaktmästare i Stigslund. Trots att han var på väg hem för dagen, vände han och kom och hjälpte oss, som hade problem med postfacken.

Monica

Eva Timerdal på Asista som gjorde ett professionellt jobb och för ett bra bemötande. Även till Liselott Frykman på Carema Brynäs HC för ett bra bemötande den 15/11. Inga konstigheter med den hjälp jag begärde, du gav mig ett förtroende. Sämre var det från rådgivningen den 14/11.

Lisa Sandberg

Solveig och Ola för den dubbla gubbröran. Vi fick både kroppslig och andlig spis. Det var en härlig dag att minnas!

Leif och Anna

Personalen på avdelningen 110B på Gävle sjukhus för omsorgen av Marianne under hennes tid hos er i somras. Ni tog hand om personen i hennes sjukdom, det högaktar jag er för.

Janne

Kerstin, Gerd och alla volontärer på Henslöjdens vävstuga som med vänlighet och tålamod hjälper oss amatörer, för alla fina vävar ni sätter upp och för fantastisk service med fika.

Barbro och Berith

Ellen Weiss med flera i Hille kyrka för allt ni gjorde i samband med konserten den 11/11 då våra gäster från Polen och Tyskland spelade. Det var toppen!

Musiklärarna på jazzlinjen, Vasaskolan

All trevlig personal på Sodexo, för att ni gör allt ni kan för att hjälpa oss nu när vi inte får vikarie i kök/städ. Ni är underbara!

Hövdingavägens förskola

Besiktningsmannen med sign TOHO som jobbar på Bilprovningen på Sörby Urfjäll för ett otroligt vänligt och proffsigt bemötande den 17/11. Fortsätt som du gör, så ger du fler än mig ett leende på läpparna.

Tjejen i den röda Polon

Bergmästargården Solfjärden för att ni har gjort att jag trivits hos er hoppas att jag kommer att trivas lika bra på Björkegrenska gården.

Britt Olsson genom gode man

Mer läsning

Annons