Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till

Annons

Det par på City Gross torsdagen den 10/11 som var så gulliga och hjälpte mig när jag tappade ut körsbärstomaterna på golvet. Det var så fint gjort och det värmde verkligen. Men det kändes så dumt att jag inte hann tacka er.Den tankspridda tjejen

Polarna Gävle för otroligt fina år tillsammans med er. Att jag har fått vara delaktig i ett sådant guldhjärtat projekt kan inte göra mig mer än stolt. Under mina fem år tillsammans med er har jag vuxit enormt mycket som person och fått lära mig otroligt mycket, fått möta många fina människor med stora hjärtan.

Många kramar, Charlotta (Lotta) Berggren

Eva och hennes man samt till Birgitta och Håkan som såg till att jag fick en hatt till hattens dag. Den passade perfekt!

Veronica

Laila Sundin för att du en än gång har ställt upp för oss gamla Flanörtjejer så vi kan träffas, fira födelsedagsbarn och prata gamla minnen.

Från oss alla

Larisa för ditt lugn och ofattbara tålamod.

Hälsningar från munspelarna i den ”tidiga gruppen”


Den trevlige och serviceinriktade Danne på Expert i Valbo, som sålde en telefon och fixade batteriet till mig.
Ulla B


Sofie på Naturbruk Polhem för att du tog hand om oss torsdagen den 10/11. Det blev en toppendag tack vare dig.
Grundsärskolan


Karin Ögren för den proffsiga hjälpen vid mitt val av tapeter, du har verkligen valt rätt jobb. Och en blomma till den målare från Sandå, som jag tyvärr inte vet namnet på, som gjort ett sådant fint hantverk i min lägenhet.
Berith på Valbogatan


Folktandvården i Andersberg för snabb hjälp när min framtand hade lossnat.Erika
Sjukhustandvårdspersonalen, Ann-Marie Holm med flera, som tog så väl hand om mig när jag blev sövd för att få nya framtänder. Jag fick ett så vänligt och respektfullt bemötande. På uppvakningen var ni så omtänksamma och gulliga med mig. Det betyder så mycket!
Matilda


Åsa och Nolan som ordnade en så härlig höstfest för Hedesunda klass 1. Roliga lekar och ett mysigt upplägg med knytis. En toppenidé!Alla som var med
AnnMarie, Anita samt Gunnars buss som hade ordnat en sån fin resa till Österbybruk för att se deras fina julmässa.
Harriet och Gerd


Norrsundets hockeykillar som trots att de bara hade spelare till två kedjor genomförde matchen förra fredagen mot Järvsö IK på ett mycket hedervärt sätt. Krafterna tog naturligtvis slut ganska fort, men trots det så kämpade dom ända till sista minuten. Heder åt sådana hockeykillar.

Erik Nygren,
Järvsösupporter


Polisen och räddningstjänsten som verkligen förgyllde vår dag när ni kom och träffade oss, svarade på alla våra frågor och lät oss prova er utrustning. Vi uppskattade det verkligen.
Elever och personal på Åbyggeby skola, Gävle


Diakon Ulla Lindén för att du eskorterade mej till sjukhuset med kort varsel.
Britta H

Dr Eva Domert för den empati du har visat.
Britta H

Den hjälpsamme chauffören från Stadsbussarna som gav mig skjuts hem till Sätra från Rådhustorget i sin bil när sista bussen hade gått. Det är tur att det finns de som hjälper främlingar.
Från en tacksam Smålänning i Sätra

Personalen Forellplan 1D 3A som ger de boende guldkant på tillvaron med olika festligheter.
Solveig

Tjejerna på Markbyggarna som hittade min mobiltelefon och lämnade in den på Förvaltningshuset. Ni gjorde mig verklingen jätteglad.
Bodil Dürebrandt

Liss Maire Gundt, Forsbacka bibliotek, som på ett mycket trevligt sätt presenterar böcker som kan vara av intresse för oss som gör ett årligt besök på bibblan. Vi blir verkligen inspirerade av att låna böcker efter besöket.
Forsbacka Husmosdersförening

Anna på Stadium, för trevligt bemötande och glatt humör, när jag strulade med min Helly Hansen-jacka.
Hon med dragkedjan

Tina på Länsförsäkringar som stannade och skjutsade mig till jobbet på måndagsmorgonen när jag ramlat och vrickat foten. Härligt att det finns människor som du.
Ingmarie

Den underbara personalen och sköterskor på Carema, Sjätte Tvärgatan 16 avd 9 för god omvårdnad av Leif. Vilken trygghet Leif kände under det år han bodde hos er.
Anna Maria

Er alla som var med mig den 7 november!
Fanny Nordlander

Byavakterna i Hamrånge som hittade min fyrhjuling. Jag är tacksam för att ni finns och det tycker inte bara jag. Ni gör ett fantastiskt jobb.
Crille

Scoutledarna i Österfärnebo för deras engagemang och glada upptåg med våra barn. Myskväll i kyrkan och reflexkväll med korvgrillning. Det gillar vi, spänning utöver det vanliga.
Föräldrar

Alla som gjorde halloweenfesten den 11/11 så lyckad, speciellt till grabbarna i Extra Allt som var helt suveräna.
Gnistan genom Pilla

Personalen på Fyrklöven i Skutskär för min praktik hos er. Ni har alltid ett stort leende på läpparna och humöret på topp. En särskild blomma till Lena Stigenberg som har varit min handledare.
Kram, Karoline Sundqvist

Mattias Hagman på Gävle Yogaskola för att du är en mycket inspirerande och sympatisk yogalärare, kunnig i så mycket – hälsa, mat, beteende med mera. Lokalen är underbar, ja, allt är toppen och jag ser fram emot tio-årsjubiléet den 26 november.
En yogi

Lasse Halvarsson för dina underfundiga och mycket underhållande återkommande betraktelser i GD. Jag ser fram emot att läsa dom varje gång!
Seglerskan

Grabbarna som bygger rondellen vid Sörby Urjäll. Så otroligt fort det går med bygget och så jätteduktiga ni är som kan bygga detta trots all trafik runt omkring er. Jag blir lika imponerad varje gång jag åker förbi.
Bra jobbat!

Mer läsning

Annons