Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Doktor Gunnar Boström med personal i Ockelbo för all hjälp med provtagningar för att om möjligt komma fram till den bakomliggande sjukdomen.

Inga

Läkare, sjuksköterskor och undersköterskor på avd. 108 A för ert arbete. Ni är helt underbara, glad och tillmötesgående.

Lilian W. rum 8

Personalen från HSB omsorg Andersberg, arbetsterapin, palliativa teamet, minnesenheten och Gävle sjukhus för all hjälp under Birgitta Bergs sjukdomstid.

Kenneth, Andersberg

Kajsa på Strömsbro plantskola för att hon fixade den fina kransdekorationen till gravsmyckningsdagen.

Nöjd kund

All personal på Södra Björksätra som har arbetat hela sommaren och hösten för trivseln.

ANJ

Den som hjälpte till när jag måste åka ambulans från matchen den 30/10 och till Micke, Mats och Karin i ambulansen samt till Lotta på akuten. Ni var toppen.

Olliver med föräldrar

Faster Marie, faster Stina och katten Ove Pascha för den genomarbetade och trevliga musikteaterföreställningen ”Fastrarna och Pascha” den 5 november. Fru Gustavsson (Ove) förgyllde föreställningen med sin något dryga framtoning. Tur att fisken Alexander överlevde!

Morfar Lasse B.

Brazilpojkarna för välljudande och högklassig spelning på Konserthuset den 1 november.

Lasse B

Doktor Andrey Torkin för ditt kunnande, inlyssnande och behandling.

Ingy

Lasse och Lena på Ansans trafikskola för den uppmuntran och det stöd ni gav mig under min resa fram till körkortet. (Lasse, nästa år möts vi i Tjurruset!)

Pernilla Ekenståhl

Killen på Ica Maxi i Sandviken som tog sig tid att på ett föredömligt sätt hjälpa mig att få rätt batterier till dekorationslampor.

En äldre man

Vaktmästare Magnus, Stigslund, för snabbt ingripande när jag satt fast i hissen. Du är toppen.

L. A.

Nylund (?) i Sätra/Oppalas omklädningsrum i B-hallen lördag 5 november för den kapade hockeyklubban och för att du tog dig tid för två nyfikna och hockeyintresserade småkillar. Du är snällare än jultomten, sa sonen på vägen hem.

Vi som fikade utanför dörren

Den passagerare som gjorde min dag och alla mina andra arbetsdagar oförglömliga. Jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att maila och tacka för mitt sätt att köra och välkomna er ombord på bussen.

Busschaffören Annette

Po & Co för ett underbart lov. Allting var fantastiskt, både Ulvens & Busters barn hade ett av de bästa loven hittills. Veckans höjdardag var fredag med pizza och Tintin. Även diskot förra fredagen var underbart. Ni rockar på det ni gör, det tycker vi alla.

Buster & Ulven-barn

Min skickliga frisör Monica i Stigslunds centrum för min jättefina nya frisyr, jag är som en ny människa!

Lena Andersson

Dr. Bengt André på Gävle sjukhus, kvinnokliniken, för det vänliga bemötande du alltid ger. Du tar dig alltid tid och är otroligt kunnig och kompetent. Rätt man på rätt plats.

Linda

Personalen på avd 27 som gör det bästa av situationen trots rådande omständigheter som varken är bra för patienter eller personal. Speciellt tack till Sophie och Nina.

Anna V.

Läkaren Mattias Lindman, City HC, navet i mitt liv. Tack igen för ditt samtal i lördags. Vilken lättnad att det ”bara” var borrelia! Jag känner mig mycket priviligierad som har dig som familjeläkare.

Marianne Nilsson

Mona som tog sig an katten och la henne på en filt och ringde mig, det skulle finnas fler som du.

Ledsen matte

Carina och Bibbi för den otroligt trevliga festen som ni fixade, härligt att även lusarna fick följa med.

Kram från Lopporna

Luciakandidaten Moa Sydorw för hennes hjälpande hand den 5 november i det kylande vintermörkret utanför Ica Söder. Min röst läggs belåtet på dig!

Hjälpalösa Kerstin

Dem som arbetar på Bida Lite i Valbo för att de alltid är så trevliga och har ett sådant fint bemötande mot våra barn.

Stamkunder

Dig som hittade vår dotters iphone i en soffa på EM möbler i Valbo och lämnade in den till killarna i kassan.

Familjen Pettersson

Alla som gjorde 20-årsjubiléet för GRRC-klubben till det glittrande kalas som det skulle vara: Deltagare, orkestrarna, ”showgruppen” och festens ”Kung & Drottning”.

Medlemmar

Jessica på polisen i Gävle som i fredags 4/11 mottog mitt samtal angående min son som cyklat på villovägar från sin mormor. Tack för ditt lugnade mottagande, ditt proffsiga sätt och för att du också ringde på kvällen för att se att både son och mamma mådde bra.

Pia H

De alltid glada trevliga flickorna Sussie, Helena, Ulrika på Ånyo samt till all övrig personal. Vad vore livet utan er?

Kund

Anette Johansson och Eva Skoog på smärtmottagningen/UVA Gävle sjukhus då ni tog så väl hand om mig efter min tuffa behandling. Ett tack även till övrig personal på UVA.

Stor kram, Åse

All personal på Sätra HC för en mycket bra handledning i min utbildning, speciellt till Taina, Monica, Kristina Margaretha och Martin.

Sjuksköterskestudent Jessica

Tommy som ordnade en superresa till Ullared och till chaffören Kalle som körde så bra- Vi ser fram emot nästa år.

Gänget Örnblom

Linda som gav oss de jättefina slipsarna på förskolans halloweenfest.

Barnen på Skärgårdens förskola

Jeanette på Konsum i Älvkarleby för ditt bidrag till barnen på sjukhuset i Muheza i Tanzania.

Eva

Den nye apotekaren i Hedesunda. Det flyter bra, han är trevlig och duktig.

Kund

Växeltelefonisten på Gösta Samuelsson Bil, Viktoria Ahlin för ditt otroligt snälla bemötande och ditt enorma tålamod. Tack vare dig fick jag svar på alla frågor jag hade om hur jag går till väga med att tanka.

Glad man

Paret som hittade min plånbok på Biltema och lämnade den till kassan!

HilleBo

Mer läsning

Annons