Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Den otroligt serviceinriktade och makalöst duktiga Annika på ortopeden, Gävle Sjukhus. Stort tack för allt stöd i min oro tisdagen den 1 november.

Många kramar, Ingamaj

Nils-Olof Engberg på GD som med sina fantastiska naturbilder förmedlar skönhet och kraft från skog och hav. Gillar speciellt ”Skygghet och kulingvind” från 1/11.

Eva by the sea

Sofi Pettersson för att du tog initiativet till en mycket trevlig resa till Åland.

Annica & Lasse

Peter Stammler och hans stab på öron, Gävle sjukhus, som satte in en ny oärrad trumhinna i september. En blomma även till alla som jag har haft kontakt med under de ett och ett halvt år som jag sprungit där. Om jag inte var så svensk så skulle ni få en kram allihopa för att ni är så goa. Jag hoppas att ni kan behålla er lättsamma ”hemmakänsla” i många år till.

A. Sandin

Janne, lagledare för Hofors Hockey Team 00:or och övriga i Hofors hockey som på ett mycket bra sätt ordnade med miniträningslägret under höstlovet. Våra pojkar hade en toppendag.

Ledare och föräldrar Valbo HC Team 00

Alla som hjälpt mig att försöka hitta katten Murre som försvann den 19 april, torsdagen den 3 november fick vi hem honom. Nu är det äntligen över och lyckan är så stor.

Renee Moen, Murres matte

Mer läsning

Annons