Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Personalen på Ica Supermarket, Björksätra, Sandviken, för initiativet att hålla auktion, där intäkterna 3 750 kronor oavkortat gick till Bröstcancerforskningen.

Styrelsen för Bröstcancerföreningen Maria i Gävleborgs län

Jonas Lööf och Danne Holmgren i Hedesunda för att ni gör ett toppenjobb med fotbollskillarna, samt att ni inte glömmer bort oss fast vi flyttat.

Stadsborna

Dig, unga kille som hjälpte min son då han cyklade omkull på den blöta bron i Sätra, fredagen den 28/10. Han berättade att du plåstrade om honom och hjälpte till att fixa sadeln på cyklen. Tack för att såna som du finns!

Mamma AnnaCarin

Daniel, Linnea, Titti, Pelle, Margareta, Riina och Bodil som läste “Seven” med stor inlevelse den 24 oktober på Stadsbiblioteket.

Gävle FN-förening

Busschauffören Maria som körde 10:an i lördags vid lunch. Tack för ett riktigt bra bemötande! Jag blev jätteglad och du gjorde min dag. Det kändes både tryggt och roligt att åka med dig.

Kram, Malin

Anita Johnsson och Carina Ernlund. Det är alltid lika roligt och påfyllande att träffa er. Hoppas det aldrig tar slut.

Mari

Folktandvården i Bomhus, som gav mig ett så proffsigt omhändertagande när jag lite hastigt fick dra ut en visdomstand en lördag. Det betydde mycket att få känna sig i trygga händer.

Johanna

Mer läsning

Annons