Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Christin Wahlberg, världens bästa tandhygienist som finns på folktandvården i Sätra.

Nöjd patient 18/10

Ing-Britt Eriksson, Sandviken. Du var bussig och lät mig gå före dig i kön på ögon, för att jag skulle hinna med bussen hem.

Tacksam Hedesundabo

Marianne Kruhsberg, Valbo för hennes trevliga fredagsmys med kase och kolbullar.

Kajsa och Assar

Personalen på Carema hemtjänst Stigslund, hemsjukvården Strömsbro hc, palliativa teamet och onkologen avd 17, för god vård och omsorg om Erland Nord.

Ester med familj

Personalen på Strömsbro HC, apoteket, för att de hjälper till så jag får mina burkar.

Kaija Hansson

All personal på Strömsbro HC och en extra blomma till läkaren Peter Danicepcek. Jag var dit 19/10.

Kaija Hansson

Roger Holmström, Staffans hus och alla som medverkat till det gemytliga kalaset för oss 70-åringar i Staffans församling, samt till trion Sunset Serenades för skön musik och sång.

May Stenberg, Benita Wall

Den personal som jobbar på Gästrike Återvinnare, återvinningscentralen i Sandviken, som hjälpte oss så fint och bra på alla sätt och vis måndag den 3/10 på förmiddagen.

David, Lena

Rickard Olsson för att han förgyller mina vardagkvällar med ”Vem vet mest?”, jag missar honom aldrig. Han har blivit som en familjemedlem som alltid är välkommen. Han har så mycket humor också och delar gärna med sig av sidokunskaper. Jag tror han blir en ny Arne Weise.

Birgit F

Den kvinnliga tandläkaren och sköterskan på folktandvården vid Slottstorget som den 20/10 befriade min fru från hennes tandbesvär på ett så proffsigt och vänligt sätt.

HN

Mer läsning

Annons