Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Våra duktiga tjejer i PRO 2, Evy, Elsy, Rut och Viola, som flitigt ställer upp och organiserar förplägnad och trivsel vid kvartersträffar, surströmmingsfester, kaffemöten – aldrig några problem. Vet att ni är populära. Hoppas ni orkar fortsätta även under 2010.

Mina fantastiska kollegor, taxiförare på Gävle Taxi samt personal på sjukhuset i Gävle (sköterskor, läkare och framförallt den underbart fina undersköterskan) som tog hand om mig den 7/1 då jag fått en fraktur i vänster handled. Ni gjorde min tuffa dag otroligt mycket lättare.

Bengt Häggmark som med ett glatt humör alltid ställer upp och hjälper till med min krånglande bil. Alla skulle ha en vän som du.

Pontus och Anders på Sörbyskolan som lät oss låna matsalen för att servera lunch till våra gästande fotbollstjejer under vår cupdag. Roligt att få visa upp en sådan fin matsal.

Roberto i köket på Sörbyskolan för all hjälp att servera lunch till våra gästande fotbollstjejer på vår cupdag. Du gjorde verkligen ett toppenjobb!

Ledarna F98 GIF

Maria och Ulrik Hillgren för en trevlig nyårshelg med god mat och bra skidåkning i Funäsdalen.

Fam. Eriksson och Fam. Helin.

Kenneth och Kerstin Hillgren som skottade åt oss när vi var i Funäsdalen.

Vår hustomte i Stigs Gård, Laxgången 32 E, som varje vinter skottar snö och håller rent i trapporna upp mot parkeringen.

Helen, Olle, Sara och Elin som är så snälla och tar så bra hand om oss när matte, husse och lillhusse åker bort ibland. Ni är toppen! Gos och spinn från

Godis, Lisa och Missil

Personalen på Maxi Ica för att ni alltid är trevliga, tillmötesgående och hjälpsamma. Jag är med nöje stamkund hos er.

Rodny, vår egen superhärliga och omtänksamma vaktmästare och hans hjälpsamma hustomtar för snöskottning och sandning både vardag och helg.

Styrelsen BRF Stigshöjden genom Ulla-Britt

Majsan för allt hon gjort och gör för mig och mina gamla onda ben.

Mer läsning

Annons