Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Larry & Madde på Radio Gävleborg för två roliga, spännande och lärorika dagar. Tack för att jag fick vara prao hos er, det var superkul.

Eva Dahlberg på Folktandvården i Skutskär för att hon hjälpte mig med att övervinna min tandvårdsrädsla. Ser fram emot nästa besök som jag vet kommer att gå bra.

Kvinnan som jobbade i receptionen på Barnavårdcentralen Södertull den 25 november klockan 09.30 för att hon var så otroligt trevlig. Rätt person på rätt plats.

Claras och Fridas mormor för den härliga mössan, som hon har stickat till mig.

Vicky och Ove Sandert för ert engagemang och den trevliga eftermiddagen ni ordnade åt oss, då vi fick lära oss mer om landet Chile.

Diana, handläggare på Arbetsförmedlingen. Alltid superproffsig, vänlig, behaglig, kunnig, tydlig. Kan inte bli bättre! Stort tack och hoppas du blir kvar länge än.

Sjuksköterskan Inga Norrå för vaccinsprutan som du satte så fint att jag inte trodde du börjat när du sa att nu är det klart.

Personalen på ATG kliniken i Gävle för gott omhändertagande (av både häst och ryttare) vid undersökning av Castanjas tänder.

Gävle Hundungdoms styrelse som anordnade ett trevligt och lärorikt studiebesök till Regiondjursjukhuset, Strömsholm. En blomma även till busschauffören Ove från Swebus.

Palliativa teamet, distriktssköterskorna på Valbo HC samt alla andra som stöttat och hjälpt Mona Greta och oss så att hennes sista tid blev trygg och värdig.

Anders och Stefan med familjer

Janne Nordström som skänkte blå och rosa julstjärnor till alla klasser på Hagaströms skola. Nu lyser det vackert och fint i många av våra fönster.

Elever och personal på Hagaströms skola

Barbro Larsson på PFV för att du alltid är så pigg och glad. Du är en riktig solstråle.

De för mig okända forskare som kommit fram till att de människor som inte bemästrar sin ilska utan visar sitt humör löper mindre risk att råka ut för hjärt- kärlsjukdomar än de som håller in sin ilska.

Er alla i hemtjänsten i Sätra, som fanns för Kersti Lindh under hennes sjukdomstid. Ni gjorde hennes sista tid i livet ljus och värdig med ert varma engagemang. Vi uppskattar ert arbete enormt.

Jonas, Barbro, Pelle, Laila, Janne och Ammi med familjer

Helen med personal på B-Young i Valbo Köpcentrum för att ni ställde upp med jättefräscha kläder till vår modevisning under tjejkvällen den 11 november.

Studie- och yrkesvägledare Eva Hansson och tjejerna i projektgruppen vid John Bauergymnasiet i Gävle

Pedagogerna på Kosmos, Ludvigsbergsskolan, för den trevliga kvällen på Restaurang Matildas. När jag nu ”flyttat” till Strömsbro skola vill jag även ta tillfället i akt att skicka blommor till alla mina f.d. medarbetare, barn och föräldrar på Ludvigsbergsskolan, som för all framtid placerat Valbo på min livskarta.

Jane Rätsep Hedberg

Barbro Hjelm, Gävle, som visat stor empati och ställt upp till 100 procent under min operation vid Gävle sjukhus 23 november. Det blev en tidig morgon för dig. Trots att du skulle bjuda tjejgänget på middag på kvällen, så hade du tid för mig. Du är helt otrolig!

Kramar, Birgitta

Frida på Åhléns för ditt vänliga bemötande och ditt engagemang i min jakt efter brickan Frutti, det löste sig till slut.

Peter på GVS som gjorde arbetet hos oss snabbt och effektivt när konkurrenten aldrig kom till skott.

Familjen på Tierpsgatan 6

Fredde på Gavlefastigheter för att han fixade fasadbelysningen så det blev extra stämningsfullt vid lyktkvällen på Kastets skola.

Den fina personalen på Bomhusgården, avdelning 2.

Doktor Holm och hans ”Team Änglarna” på endoskopin, Gävle sjukhus. Tack för din empati och skicklighet när jag var så rädd.

Ann-Katrin, Gun och Ulla som efter ett härligt gympapass på Royal bjöd på fika med hembakat jättegott bröd. Det blev liksom pricken över i.

Gympagodisdiggare

Den dam som insåg min prekära situation vid Brynäs hälsocentral den 18 november. Under mörk himmel och svart asfalt ledde du mig hem. Trevlig resa till Egypten.

Läkaren Safi Sultan på hälsocentralen Centrum i Sandviken. Han är den bästa läkare jag varit till.

Björn Grönberg på Gavlegårdarna, S Bomhus som åtgärdade felen som uppstått och med vänligt bemötande. Han är en toppenkille.

Pia och Jan Stattin för en mycket trevlig fest med god mat och dryck.

Stefan, Lås och Nyckel, för hans snabba utryckning. Locket fungerar och jag slipper soppatorsk i fortsättningen.

Barbro Windh för det fantastiska arbete och omsorg hon lägger ner på EFS höstmarknad år efter år.

Hyresgästföreningen på Blåbär/Lingon och guiden Dick för en mycket trevlig och lärorik rundtur i Gävle. Även en blomma till Janne på Vandrarhemmet för gott fika och intressant historik om huset.

En mycket nöjd deltagare

Lina och Peter för överraskningen, vi hade en jättetrevlig kväll på Sahflors.

Mer läsning

Annons