Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Er som har besökt tjejkvällarna på Fritidsgården Soffan i Valbo: Sophie som gav oss sminktips, Kim som lärde oss afrikansk dans och till RFSL som fick oss att tänka till.

Personal på Soffan & alla tjejerna

Fröknarna Eva och Madde på skolan Lyftet för att ni ställde upp på julfikat och bidrog med er hjälp och för att Eva ställde upp med sin gitarr och förgyllde kvällen. Vi hade trevligt. Ni gör ett toppenjobb med våra barn.

Klassföräldrarna

Alla på Toyota i Sandviken. Att ha problem med bilen blir positivt tack vare ert trevliga bemötande.

Nöjd Auris-ägare

Petra på Hårkontur i Hemlingby för att du alltid gör mig så snygg i håret och för att du alltid är en sådan god lyssnare.

ALG och RE

Alla som hjälpte till utanför Jula den 17/12 när min man ramlade på parkeringen. Särskilt till damen som såg till att han låg still och Ingemar Tegelberg på Jula som kom med filtar och tog hand om bilnyckeln. Skadorna läks med vila.

Tacksam fru

Min underbara sjukgymnast Martha Meza på sjukgymnastiken på Gävle sjukhus, för all hjälp och stöttning före och efter min operation.

Mia Friberg

Två fantastiska medmänniskor, Yvonne och Pierre från Torsåker, som körde mig från Kungsgården till Gävle 19/12, så att jag hann med Stockholmsbussen hem.

Kramar, Sif Melin

Mer läsning

Annons