Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till

Annons

Personalen på Forellplan 5A för den fina omsorg Rune Aronsson fick under den tid han var hos er.

Margit

Alla inom hemtjänsten i Åmot för all hjälp som jag fick och ett alltid glatt och vänligt bemötande.

Anna

Hamrånge församling för att vi fick njuta av en helkväll med Jonny Logan. Vilken höjdare. En blomma också till Roosarna och kyrkokören med Emma som ledare. En kväll jag bär med mig som en fantastisk upplevelse. Kom igen tycker

Ingeborg Wahlund, S Bomhus

Maud Jansson på Apoteket Hjärtat, Drottninggatan som med sitt kunnande och empati hjälpte mig så jag slapp kontakta hc.

Nöjd kund, M.G

Vallongården avd J.  Tack all vänlig personal inklusive sjuksköterskan Birgitta och chefen Carina för god omvårdnad av vår mamma Maja Holmström, under hennes sista år.

Anhöriga

Gävle Montessoriskolans elever och personal som anordnade en konsert till förmån för Världens barn. Tack för att ni alla gjorde en god insats förenat med underbara uppträdanden.

Astner Wallén

Östers förskolas barn, personal och föräldrar. Det var en jättetrevlig och mycket smakrik höstfest. Hoppas det blir höst oftare.

Astner Wallén

Helena och Karina på Hariett AB för att jag fick vara med på den smakrika upplevelsen.

Eva Evaldsson

Sofie ”Fia” och Linn för att ni alltid finns där. Ni är underbara.

Pia och Jim

Östanbäcks jaktlag för er omtanke att bjuda oss gamla hedersmedlemmar till höstträffen vid Östanbäcks fäbodar. God förtäring och härlig gemenskap, det värmde.

Solhems Hasse

Niclas och Sven för den mycket trevliga och välplanerade oktoberfesten.

Tjejerna i Gammahuset

Bästa snickarna Anders och Daniel på Skarpsvärds Bygg, som med stort intresse och skicklighet byggt ut vår sommarstuga.

Eva och Rolf

Sirpa Anttila, lärare på Polhemskolan. Ditt genuina engagemang och intresse för eleverna skulle fler lärare ha. Du är rätt kvinna på rätt plats både för elever och föräldrar.

Tacksam förälder

Magnus med flickvän som kontaktade mig natten till den 10 oktober för att tala om att dörren till min bil, parkerad på Nynäs,  stod öppen.

Bertil N

 

Dagcenter i Hofors, Peter, Karin, Stefan med flera som går runt och plockar skräp i Hofors centrum. Ni är jättduktiga som tar reda på efter alla som slarvar.

Tanten

GD som ännu inte publicerat en enda vidrig jaktbild. I regel visas dumflinande jägare med sitt blodiga byte invid sig. Dessvärre anser en del att det är en stor fin bedrift att döda fina, vackra och ståtliga djur. Låt Skogens Konung få leva.

Lena

Personal och chefer på Sofia Magdalena, för den trevliga festen, goda maten och fina presenterna.

Astrid

Järnvägsmuseet som bjöd femton kinesiska högskolestudenter på en mycket uppskattad guidning och till den proffsiga guiden Helena Berg som beskrev den historiska utvecklingen i Sverige. I Kina var kejsaren emot ångdrivna tåg, berättade ungdomarna, för han trodde att de med sin hiskeliga fart skulle väcka upp de döda.

Barbro Sollbe

Janet på Resias kontor i Gävle, för den otroligt bra hjälpen med vår tre månaders resa till Thailand i vinter. Du är en ängel och vi hade inte klarat det utan dig.

Två vilsna grabbar

Mer läsning

Annons