Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Den trevliga kille som arbetar i delikatessdisken på Ica Maxi i Hemlingby. Du är alltid glad, ger tips och recept även om man inte handlar något. Varje gång jag handlar och passerar delidisken hör jag ditt glada prat. Du är verkligen ansiktet utåt för butiken och brinner för ditt arbete.

En nöjd kund

Dagkirurgen i Sandviken, vilket härligt gäng. Ett stort tack till Dr Stattin med op.personal. En extra blomma till Lindah, Pia och Philippe. Jag var på gott humör efter en hel dag hos Er i fredags.

Monica H

Håkan Åkerblom, Gävle Brandtjänst för det intressanta och givande föredraget om brandtillbud, åtgärder för att undvika bränder och hur vi skall göra vid våningsbränder med mera. Deltagarna blev så engagerade så när du avslutade så hade tiden gått dubbelt så fort som det var tänkt och vid fikat så fick vi ställa frågor. Ett fång med blommor till Håkan och tack för en trevlig eftermiddag.

Gävle Energi Veteraner, Ivan Jacobsson

Johan Kriga på Bilmetro, Gävle, för den ofattbara bra service jag fick av dig när jag behövde hjälp med min bil i fredags eftermiddag. Som sagt, du gjorde min helg.

Erik

Alla på strokeenheten 109s, ett extra stort tack till min handledare Birgitta som gjorde min praktik mycket givande, ni är underbara.

Sara

Mer läsning

Annons