Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En blomma till...

Lennart Nygren, för att du tog hand om min plånbok och mobil som jag hade glömt på biltaket på Gävle GK den 10 augusti. Uppskattar ärliga människor som du.

Karin G

 

Den eller de som tog hand om min plånbok den 24 juli på Plantagen.

Christer

 

Doktor Helena Nilsson på urologmottagningen för ett vänligt mottagande.

Skadad fotbollsspelare

 

Gamla kosmetikmaffian på Domus som överraskade mig med picknick i Boulognerskogen.

Pia Lindberg

 

Anette W, Ilona Y och Camilla H som ordnade en spakväll dagen före min fest, så jag fick ladda batterierna, det var härligt och mysigt.

Pia L

 

Joanna på Sohlbergs livs som på ett glatt och proffsigt sätt hjälpte mig när jag var både stressad och snäsig i butiken. Humöret blev bättre och dagen likaså!

Numera glad kund!

 

Dr Anna Rossander på akuten Gävle sjukhus och till all personal på Avd 111 A för ett gott bemötande och god omvårdnad vid min vistelse där.

Rune .W. Sal 4:2

 

Sievert Schönning som var med och förgyllde mitt dop med fin sång och dragspelsmusik.

En stor kram från Linnéa med familj

 

Kenneth för generös sponsring, och till Therese och Fanny med familjer samt Kalle som gjorde det möjligt för oss att genomföra satsningen på konserten med Rikard Bergren och Bolagets orkester. Det blev till en stor succé.

Axmarby Bymuseum

genom Sigrid och IngBritt

 

Christina  Nordström som arbetar med adminstrativa arbetsuppgifter på kansliet på Kyrkans hus i Gävle. Du har betytt mycket när du hjälpt mig med papper som annan myndighet behövde och dessutom att du hjälpte mig att justera ett papper så att det blev ej.

Ulla

 

Den serviceinriktade och flexibla killen från Triennium som kom till vår skola för att bygga staket. Du ändrade helt planerna efter vårt önskemål. Rätt person på rätt plats!

Annika

 

Sofia, för att du alltid ställer upp och sköter om Wilma och vattnar blommorna när vi är bortresta!

Ommen och Potatisgubben

 

Kiropraktor Ove Lind, en otrolig medmänniska. Oavsett när jag ringer så ställer han upp i mån av tid. Jag är evigt tacksam för all hjälp jag får.

Kerstin

 

Kantor Ann-Marie Ahlenius och kyrkoherde Rickard Berggren för ett fint, familjärt och festligt dop av Jonathan i Oslättfors kyrka och till Sivert Schönning som i alla livets skeden förgyller med dragspelsmusik och sång.

Johanna och Mats

 

Hanna på Gavlegårdarna på Söder som också är värd en blomma liksom arbetskamraterna. Hoppas du förlåter mig.

Gunnar