Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En blomma till...

De två ungdomar, tjej och kille, som söndagen den 2/8 med sin bil blockerat cykelbanan vid uppfarten mot Valls Hage och med varningstriangel markerat att det låg en majsorm nedanför trottoarkanten. Utan deras agerande så hade jag, eller någon som kommit före mig, säkert kört över ormen. De hade ringt polisen som skulle komma och ta hand om ormen och även väntat i över en timme utan något hänt.

Ulla

 

Personalen på avd 111B, som tog så väl han om Rune Forsberg (sal:18) under den tid han vårdades hos er. Tack även till personalen på avd 120 för all vänlighet vid hans bortgång den 10 juli.

Ulla med familj

 

Josefins mamma Lotta Möller som lät Mathilda åka med Josefin till Fjärran Höjder och bada. Mathilda fick inte bara åka med utan hon blev även bjuden på inträde och fika av Lotta.

Mathildas pappa

 

Säljaren på Björcks resor på Nygatan i Gävle, tyvärr vet vi inte vad han heter, men vilken TREVLIG människa att ha att göra med. Hoppas du ser detta och fattar att du är unik bland säljare...

Roselladamerna

 

Pär, Lina, Maya och Emil Fundell för en underbar helg hemma hos er. Tack snälla för skönt bad och jättegod mat.

Viggo, Kalle, Shaila och Esa

 

Den ärliga person som hittade min nyckel vid Sätra Centrum och lade den på brevlådan. Den kom till mig efter två dagar. Stort tack!

Eva

 

Er som stöttade mig när jag åkte in på akuten och när jag var som sämst och inte kunde klara av vardagen. Ett speciellt tack till Annicka, Raymond och Diana. Vad skulle jag ha gjort utan er?

Desirée

 

All personal på Nordangårdens förskola. Ni är underbara med ert engagemang och er glädje, kommer att sakna er alla.

Gunsan

 

Personalen på I ur och skur Ludvigsbergs förskola. Tack för den här tiden som varit, ni har varit otroliga, helt fantastiska är ni och vi kommer att sakna er.

Theo och Hanna Isaksson

 

 Marie Björk som varit sååå bra som programledare i radio i sommar. Man blir glad av att lyssna på dig.

Eva

 

Birgitta, Sjöfartsverket som spontant bjöd in oss till lotsstationen i Bönan för att få en inblick hur kommunikationen med fartyg och arbetet sker på en lotsstation.

Anita och Sture

 

Daniel på Expertbutiken i Valbo för ditt trevliga kundbemötande och engagemanget att åtgärda tv-problemet på bästa sätt.

Bomhuskund

 

Peter på Tekniska Hörselvården som hjälpte mig med min hörapparat när min slinga till tv:n inte fungerade.

Kerstin