Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Den vänliga människa som hittade våra båtnycklar vid Malmars, som tog sig tid att knyta fast dom på vår bil. Jag vet fortfarande inte hur det gick till men TUSEN TACK!

 

Den hjälpsamma killen på Svennes Närbutik som tog sig tid att leta reda på telefonnumret och ringa mig när jag tappat mitt körkort.

Lars Gunnar

 

Åke ”Pillan” Sjökvist för initiativet till återupptagandet av sommarfest-traditionen på Kyrkgrund efter dryga 60 år. Din entusiasm och ditt intresse för Lindön och dess historik imponerar. Nu fortsätter vi spara burkar till nästa sommar!

Vi Lindöbor som var där

 

Killarna som jobbade som ljudtekninker och scenarbetare på Sommaryran (vi mötte även några av er på gasklockornas invignig i våras). Ni är proffsiga, hjälpsamma och har bra och enkel kommunikation. Tack vare er och Bino Rindestig (blomma till dig också), så funkade vårt deltagnde på yran som det skulle.

I. Wiklund,sekreterare

King Creek Kickers - Linedance i Gävle

 

Våra fantastiska ledare för Hilles Pojkar -97, Fredrik Sundqvist, Thomas Sandin och Stefan Hedström som med stort engagemang och mycket glädje tog hand om våra pojkar under forwardcupen i Örebro. Trots mindre lysande resultat var ni glada, positiva och stöttande. Ni hade alltid ett postitivt ord att säga till pojkarna.

Vi som var med

 

Alla i ”klanen” Qvarnström (Andersson) Grönviken för en härlig eftermiddag tillsammans, det värmer att träffa er alla!

Maud

 

Stella och Fabian med familj som lånade ut sin häst till mitt kalas så att jag fick rida.

Elin fyra år

 

Operationsteamet på Gävle sjukhus som hjälpte till när vår dotter Tilly kom till världen den 5 augusti och till BB-personalen som stöttade.

Camilla och Mattias

 

Mats och Anne för en mycket trevlig helg med god mat och dryck och en härlig båttur på havet.

Från övernattarna

 

Våra semestervikarier på Fleminggatan 17 npl. Ni har varit fantastiskt duktiga. Ingen nämnd ingen glömd. Hoppas ni får lite ledigt innan  ni börjar skolan i höst, det är ni värda.

Personal Fleminggat. 17 npl.

 

H.B.S. och Föreningen Pernaus festkommittén, som bjöd oss på en jättetrevlig sommarfest. Ett speciellt tack till festkommittén, som gjort ett så stort och fint arbete, även till alla andra som hjälpte dem. Underhållningen av trevliga duon Marika och hennes far var så mysigt som alla njöt av.

 Från oss alla som deltog i den trevliga festen