Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Tjejen i den stora svarta raggarbilen som jag mötte tidigt på onsdagmorgonen den 29/7, för att du förgyllde min dag, när du drog ned din tröja och visade hela din barm. Gick med ett leende på läpparna hela dagen!

 

Hilleborgs duktiga personal, sjuksköterskor och vaktmästare samt våra semeservikarier och feriearbetare. Ni har gjort ett mycket bra jobb i sommar.

 

Henrik, Catrin, Axel, Clara och lilla Emil Schelin för all hjälp när vi var bortresta. Tack vare er står huset orört och djuren mår prima.

 

Sebastian, Evelina, Åsa och Larry för att jag fick vara hos er i Hedesunda när mamma och pappa jobbade.

 

Andreas Mörk på Söders Elbutik för snabb och god service utöver det vanliga.

 

Er tre änglar som hjäpte oss när oljelampan lyste i vår bil vid macken i Hedesunda efter Stångring torsdag den 6/8.

 

Den vänliga och duktiga personalen på Selggrensgården, som tagit så väl hand om min mor Eva och oss anhöriga under den tid hon bott där. Vi har alltid känt oss hemma vid besöken och Eva trivdes bra med er.

 

All personal på HIA och avd 105, Gävle sjukhus för det fina och viktiga arbete ni utför.

 

Patrik, Johan, Fredrik och Alexander på Gavlegårdarna söderområdet. Ni är underbart duktiga och trevliga. Man blir på gott humör när ni kommer. Tack för att ni finns.

 

Alla i personalen i Hemlingby, både arbetsenheten och personalen uppe i Hemlingby Rose, Håkan med flera, vilket arbete ni lägger ner med gräsklippning med mera. Sen särskilt Rose som sköter om alla fåren. Ni är helt fantastiska. Rent och snyggt överallt.

 

Ica Maxi-personalen, särskilt till tjejen som stod i scannerkassan den 25 juli. Du har alltid glimten i ögat och serviceinriktad, alltid glad och trevlig,

 

Doktor Jeff Elliot som kunnat diagnosticera och hjälpa mig med mina långvariga magproblem. Dessutom bemöter han sina patienter på ett respektfullt sätt. Det är en läkare som lyssnar aktivt och verkligen bryr sig om.