Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En blomma till

De starka damerna på Lugna gatan i Gävle som hjälpte mig loss med mopeden som fastnat i snön, till mannen med fyrhjulingen för hjälpen ut på fast mark och till tjejen som erbjöd mig varm choklad. Det värmde!

Brevbäraren

Killen som åkte med buss 41 klockan 7.00 Sandviken-Gävle måndag 16 mars. Du erbjöd mig din plats när det var fullt på bussen. Det är första gången det sker. En eloge till dig!

Gravid tjej

Bridgevännerna i Hille som samtliga ställde upp torsdagen den 26/2 och det blev till en fantastiskt fest med mat och bridgespel.

En av de 20

Guldsmeden hos Tore Pettersson på Söder i Gävle, för att han lagade min FN-Ring (pysselring) så bra. Den blev även putsad mycket fint. Ringen blev som ny trots att den är 30 år gammal, inköpt i Mellanöstern ”A long time ago”.

Nöjd kund, f.d. FN-soldat för läääänge sen...

Solbacken, Kristinelundsgården, dess personal och sköterskor som gett Inga så god omsorg och bra vård.

Kerstin och Gun

Christoffer Öhman på polisen i Gävle för att du på ett pedagogiskt sätt berättade om ditt arbete och visade oss polisbilen.

Barn och personal på Häcklinge förskola

Vår underbara Jonna Smiding med familj som fixade en jättetrevlig kväll med god mat och många skratt för oss alla.

Larsen och co

Personalen som hela vintern plogat, sandat och hållit motionsspåret i Kungsbäck i toppskick.

Lufsarna på LMV/Bosse

Elsy Forsberg och Maj-Britt Andersson för att ni är så snälla och finns där för mig nu när jag behöver det.

Många kramar från Lena

Erik Wikström och Lars Wigert, Gefle Dagblad, för all hjälp och omtanke när jag inte kunde ta mig hem genom vattenmassorna på Vallgångsvägen. Även en blomma till flickorna från Hemtjänsten som skjutsade mig fram till min dörr.

Ingrid

Olle Våhlstedt som varit så snäll och skottat min garageuppfart lite då och då i vinter

.Johanna

Ledare & tränare i Valbo Hockeys team -00. Ni har gjort ett kanonjobb med barnen under säsongen.

Föräldrarna i team -00

Föräldrarna i skolresegruppen, klass 5 Bergby skola, som ordnade en sådan fantastiskt rolig resa till Kungsberget med våra barn den 12/3. Ni tänkte verkligen på allt. Vilket arbete ni la ner. Tack även till Tina och Magnus på Ica Bergby som sponsrade med korv och bröd till de hungriga ”alpinisterna”.

Nöjda föräldrar med ett ännu nöjdare barn

Lena som gjorde min batteriladdarresa till Sälen möjlig. Evigt tacksam! Massvis med kramar.

Misan