Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En blomma till

Annons

Dig som matade katten när ägarna åkte på semester och tror att katten mår bra och klarar sig. Tur att det finns såna som dig som bryr sig om katter. De så kallade ägarna borde anmälas till djurskyddet omgående! Jag uppmanar folk ringa djurskyddet när ni ser djur far illa! Man kan anmäla anonymt. Det skulle vara stora böter och djurförbud i all evighet för dem som inte tar sitt ansvar för sina djur. Ni ägare borde sättas ut i skogen! Får se hur länge ni klarar er. Fy fan för er som inte tar hand om era djur!

Ännu en djurvän

Erik Källberg för all hjälp med mitt mc-kort! Utan dig hade jag inte klarat det. Du är en ängel

Alina

Den underbara personalen på avdelning 110. Tack så otroligt mycket för att ni tog så bra hand om Håkan under hans långa vistelse hos er.

Jörgen och Thomas med familjer

Alla som hjälpt mig med flytten! En speciell blomma till Linn och hennes ”bär-gäng”, Johan, Kalle, Tobias och Erika.Berit

Knuttarna på Kungsbäck MC för all hjälp i samband med 50-årsfesten i lördags.

Hasse, Anita och Stefan

Kamraterna på Eniro 118 118 AB i Gävle som är aktuellt för nedläggning. Tack för en jätterolig tid.

Micke

Personalen på Handelsbanken i Hedesunda för att ni hjälpte mig så att mina räkningar blev betalda till sist. Tack för allt jobb ni la ner för mig. Såna som ni är guld värda.

Lena

Birgitta för en underbar dag i din kolonilott.

Mariann