Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En blomma till

Märta och Anna, mina snälla grannar, som hjälpte mig när jag ramlade.

Armbryterskan Inez

Våra underbara tjejer och ledare i IFK Gävle/Hille IF F93/94 som gav oss föräldrar och syskon en otroligt trevlig cuphelg i Norrköping. Ni är helt underbara!

Anna Hillgren med föräldrar

Elisabeth Westberg som tillverkat de vackra vävnaderna som nu smyckar Bygdegården i Bönan. En blomma även till Lars-Erik Nordin och Elisabeths make Mårten.

Böna Hembygdsförening

Alla som hjälpte till att fixa lokalen så otroligt fin till vår bröllopsfest, och till våra toastmasters Erika och Niklas för ett enastående jobb (många skratt). Sen även till Ida och Maja som skötte köket och serveringen samt till Solängs för det fina sånghäftet mm. Kanonjobbat allesammans!

Petra och Pär

Limöns kafétjejer! Vilket trevligt café vi fick i sommar. Hoppas ni kommer åter!

Nöjd och glad

Alla medverkande artister, kyrkan och funktionärer som ställde upp trots det urusla vädret vid hembygdsdagen i Hille tredje augusti. Publik och vi i föreningen blev mycket nöjda med innehåll och att det gick att genomföra.

Hille hembygdsförening, Rose Myrman, kassör

IK Sätra F-93:s ledare Ricardo och Veijo för att ni tog er an flickorna och såg till att de tog sig till A-slutspel i GothiaCup. Även ett stort tack till Elnaz och Ana från damlaget som var med och stöttade tjejerna både under spelet och fritiden. Samt till våra 94-tjejer Annie, Fanny, Matilda och Lisa som förstärkte laget med en lysande insats under cupen.

Arbetsgruppen för GothiaCup-08

Mattias Uf, jobbar på Lillviksgården, Storvik. Han är killen med det STORA hjärtat. Tack för den fina stunden på onsdagseftermiddagen.

Barbro- Stig och Inger

Våra vänner Lagerstrumporna! Tack för en regnig kväll på den mysiga altanen!

Kram från ”kladdkakan” med familj

Gun-Britt Eriksson och Göran Nilsson. Till Hälsingland ett rövargäng for där Gun-Britt och Göran bor. Vackert i en stuga vid sjön där blev mat, dryck, sång och musik så det hördes nog i varje vik.

Tack från oss alla i sånggruppen

PRO-Strömsbro-Stigslund gm/ Inga

Magnus och Niklas för hjälp med mina häckplantor och för trevligt bemötande.

Evelyn Jacobsson