Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till

Annons

Kerstin Norbäck för ditt tålamod när jag skulle till Bollnäs sjukhus på undersökning.

Ingalill

Ulrica Byström, den duktiga och trevliga handläggaren på Swedbank, hon är rätt person på rätt plats. Ni på banken ska var stolta över henne.

Gunnar

Lena och Anne-Marie för goda nygräddade våfflor med sylt och grädde på Adjunkten den 27 sep.

Vi som var där genom Gustafssons

Räddningstjänsten i Bergby, som lokaliserade vad brandlukten kom ifrån hemma hos oss i Hagsta.

Orgelfamiljen

Lotta Erlandsson, Hedesunda som helhjärtat hjälper oss och räddar vår vardag.

Susanne, Thomas

Alla berörda, som gjort att Fjärran höjderbadets utebassäng varit tillgänglig under hela september. Det har varit guld värt för oss som simmar. Jag har talat med många under månaden och vi är alla djupt tacksamma för detta öppethållande. Bassängen är ju så fin och inbjudande också efter renoveringen.

Barbro L

Läkaren Stefan Svensson och all personal på akuten, tack för att ni finns, även till tjejerna på ambulansen som var så skickliga.

Patienten med huvudvärk och höga blodtrycket 27/9

Susann på barnkliniken för ett tryggt bemötande och för en stor hjälp med min hjärnskakning. Det borde finnas fler som du.

Felicia

Alla ni underbara läkare, sköterskor och framför allt narkospersonal för fantastiskt bemötande den 27/9 på Gävle sjukhus.

En väldigt rädd och ledsen Charlotte

Två snälla killar i vita t-shirtar som hjälpte mig att få i gång min Volvo den 29/9 på stan. Jag är mer än tacksam för hjälpen.
Charlotte


Världens bästa grannar för att ni finns och allt ni hjälper oss med allt från barnvakt till ekologiska varor. Är glada att vi har er.
Alvin med familj


Mina underbara arbetskamrater på Forellplan 1B vån 3. Har varit så roligt att arbeta med er. Kommer att sakna er alla, men vi hörs och syns. Ett stort tack även till sjuksköterskor och chefer för gott samarbete. Ni gör ett otroligt bra jobb allihopa.
Linda


Rosie och Oskar, ShakeIt Hemlingby bikepark. Tack för alla roliga tisdagar och torsdagar.
Ville Jonsson


Jarmo på Färgton, för hjälpen med tapeterna. Du är guld värd.
Emma med familj


Den taxichaufför, Gävle taxi, som skjutsade hem mig tidigt på morgonen den 1 okt, då du skulle till jobbet. Hade du inte väckt mig och hjälpt mig hem så vet vi inte vad som hade hänt.
Jonathan


Killen på Östens bilvård på Brynäs för att han ställde upp och spolade av motorhuven från sånt som snabbtvätten inte rådde på.
Ove Åleskog


Våra fantastiska elever på Prolympia F-5 för en otroligt trevlig Prolympiad. Stort tack till vår dj Krister för musiken under dagen.
Prolympia


Mina gulliga grannar Anna Myrman och Elin Wåhlstedt  för blommor jag fått till mina rabatter. Även hälsning till övriga grannar i vårt mysiga radhusområde, Prästvägen, Hille.
Inga


Våra underbara vänner Camilla, Pär, Lena, Kent, Sophie och Johan som fixade en sån mysig kväll med god drink med tillbehör och god mat och dryck på Kalles. Tack för en underbar 40-årspresent.
Maria & Ulle


Fanny på Din Sko i Hemlingby köpcentrum, som hjälpte mig så proffsigt och fint med mina Ecco-stövlar.
Matilda


De hjälpsamma killarna efter vägen i Hemlingby, när jag tappade kedjan lördag den 1/10. Vilken lycka att det finns såna som ni. Jättestort tack igen, jag kom fram i tid utan något mer krångel.
Cyklisten från Sätra till Skutskär


Valbo FF f-98 och ledarna Tomas M och Niklas H för att ni gått obesegrade genom serien och som pricken över i, ett DM-guld. Bra jobbat tjejer.
Supportrarna


Claes Hall och Björn Trång. Claes som ställde upp en ledig lördag, så att vi fick återse vår gamla fina skola i Strömsbro. Vår mycket uppskattade magister Björn, som satte guldkant på ”minnenas afton”, genom sitt trevliga deltagande.
Vi som gick i 4B på Strömsbro skola för femtio år sen


IK Sätra P-97s hockeylag och ledar/tränargäng, som i helgen deltog i Länscupen 2011, Örebro och genomförde cupen helt fantastiskt bra och som ett härligt lag/gäng. Hälsningar från oss på läktarna.
Katarina Sarlind


Världens bästa Lars Koivumäki, tack för hjälpen med annonsen. En kram också till Emelie, Martina och Robin. Nettan
Bo Danielsson för en trevlig fest med god mat och trevligt sällskap, jajjamen.
Mella, Adde, Reine, Gameln, Tommy, Matte. S M

Mer läsning

Annons