Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Fredag 11 oktober

Annons

De två otroligt trevliga och hjälpsamma på G4S som kom till oss på lördagskvällen 5/10 trots att de inte tillhörde vår fastighet.

Två tacksamma

BRF Pyndaren för att ni fixat en container att slänga höstens trädgårdsavfall i. Verkligen smidigt att städa balkongen och tömma balkonglådorna i år.

Eva

Alla på Gävle sjukhus som räddade livet på min fru/mig/vår mamma under kvällen den 24/9 och efterföljande natt. Tack även till er alla på förlossningen, IVA och BB för er underbara värme, er fantastiska vård och omsorg under och efter den dramatiska förlossningen. Ni gör alla ett superbt jobb!

Robert och Annelie med familj

Linda och Fanny, Gävle Simsällskap, som ställer upp och hjälper våra barn att träna och tävla simning. Ni är helt underbara med barnen!

Mammaw

Folkteatern för att vi fick bevista generalrepetion den 5/10 och för att vi blev bjudna på kaffe när vi tagit fel på tiden.

IFFI i Gävle

Den härliga personalen på Industriprofil för de fina tröjorna ni tryckte med så kort varsel.

Hille IF:s herrar

Fredrik, Mats och Lars på Tempo Lågan för en trevlig kväll med god mat och dryck.

Personalen genom pensionären

AME Gävle Kommun som har röjt och snyggat till ridstigen mellan Järvsta och Hemlingby.

Ryttare i Järvsta

Våra underbara arbetskamrater på ”Kotten” och en extra blomma till festfixarna för den otroligt roliga cowboy- och indianfesten som ni ordnade för oss.

Kicki B, Nina, Kicki B, Ayreen

Kerstinlundsgårdens Rose-Mari, Violetta, Linda och Susann som ordnade så att boende fick åka och äta god mat med trevlig underhållning på Hotell City.

Från oss som var med

Fiskeföreningen Guldkroken för deras fina engagemang för våra elever på fiskedagen.

Stora Sätraskolan

Alla på Gävle sjukhus som var inblandade i min operation i buken som gick så bra, först och främst de skickliga kirurgerna Patrik Alm och Eva Gärdin, preop-personalen med den coola, mörka narkosläkaren i spetsen och sist men inte minst all övrig personal på svd. 108A. Att så många underbara människor samlats på samma ställe är bara att gratulera.

Myom 2 990 gr

Den suveränt trevliga och snabbtänkta läkare Magnus Sjöberg på Capio hälsocentral Brynäs som när jag hade ramlat och skadat handleden, hjälpte mig så att jag snabbt kunde ta mig till sjukhuset. Jag har aldrig upplevt något liknande!

Kram, Monica

Stina på Byggmax i Sandviken för all hjälp. Du är helt fantastisk!

Therese

Daniel Tus Adrian, läkare på gynekologen/kvinnokliniken. Lugn, noggrann och duktig med väldig empati. En blomma även till hans sköterska.

Britt-Mari Andersson

Alex och Johan på Gavlegårdarna för snabb och bra service. Mycket trevliga killar!

Gullan

Länsmuseet och Gävle kommun för de fina upplysningsskyltar som finns placerade vid olika sevärdheter i stan.

Gunnar Källberg

Världens bästa körledare Elisabet Nilsson, för ett superroligt körläger i Strömsbro.

Amanda Lind

Mer läsning

Annons