Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En busslast med Alicefans

/
  • 48 glada Hedesundabor är på väg till Stockholm och Globen. För dem är Alice redan en vinnare.
  • Två av fansen från Hedesunda. Det är uppladdning hela vägen ner till Stockholm.

48 personer. Och hälften av dem är släkt med Alice Svensson. En specialchartrad buss är på väg ned till Stockholm för att heja på Hedesundastjärnan.

Annons

Kusiner, mostrar och en morfar fanns bland annat med i bussen. Alice Svensson verkar ha en stor släkt och av de 48 som åkte med i bussen var ungefr hälften släkt med Svenssons.

Busschauffören Torbjörn Wallner hade fått uppgiften att köra ner hela rasket som under färden ner blandar Alice-hejaramsor med bussfavoriten "En busschaufför". Torbjörn förklarar att det här är stort för lilla Hedesunda.

Hon har ju satt Hedesunda på kartan. Alla tycker ju det här är jättekul och nu hoppas vi att hon klarar det här. Jag vet att folk i hela Hedesunda kommer att skicka röster för flera hundra kronor var, säger han.

När showen börjar och Alice och Kevin dundrar fram sina välbeprövade hits är det dremot svårt att värja sig, trots en dålig plats. Globen förvandlas till ett öronbedövande hav av tonårsfans. Och trots att de flesta skrikhalsarna verkar hålla på Kevin så ljuder det bra även när Alice framför sina rockhits "So What" av Pink och "Heavens on Fire" av Kiss.

Snart får vi veta hur det går.

 

Mer läsning

Annons