Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"En oförsvarbar svag insats..."

Annons

Tjena Keb!
Hur kan det komma sig att man kan spela så otroligt dåligt i powerplay?

Och framförallt det som är mest oroveckande...skottstatistiken!
Det lär inte vara många matcher denna säsong som Brynäs vunnit skotten.
Jag tycker det är oförsvarbart att förlora skotten i en sån här match med 17-37 på sin hemmaplan inför en i det närmaste fullstatt hall - när man samtidigt ska göra lite "reklam" för sig så att åskådarna kommer tillbaka.

Jag har flera gånger hört tränarstaben sagt att de tränat på powerplay - men då måste de ju träna FEL på nåt sätt. Så här kan det inte fortgå - det håller inte.

Det måste ju samtidigt vara svårt att träna PP där den försvarande femman i stort sett vet exakt hur den anfallande ska göra.
Förra säsongen tog Boorken upp en boxplayfemma från Almtuna som man kunde träna PP mot. Varför inte ta in några från Valbo eller J-20 kanske att träna mot som INTE vet hur avsluten ska komma?

I nästkommande sex matcher har vi inte Markan att luta oss mot så då MÅSTE bara effektiviteten upp i PP.Det har varit många trötta knoppar och kroppar på senaste tiden - och bara två pinnar i utbyte på de två avslutande hemmamatcherna före jul är en stor besvikelse.

Att det måste tränas på pp-spelet under uppehållet är självklart nummer ett.


Ja, det kan gå så illa att kvalseriespel på nytt blir ett faktum, hemska tanke...
I nuläget, med 22 matcher kvar att spela i grundserien, skiljer det inte mer än tio pinnar ner till elvan och tolvan i tabellen.
Det kan gå fort, det - att tappa...

Mer läsning

Annons