Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En reaktion för Strömsberg – nådde inte upp i samma standard som tidigare i höst

Trots en bra start och första målet blev det en jobbig match för Strömsberg. – Det kanske var en reaktion efter alla fina matcher på slutet, funderade tränaren Carlos Santis efter 3–1-förlusten borta mot Timrå.

Strömsberg har ju gjort en väldigt bra höst men lider fortfarande placeringsmässigt av den svaga första delen av säsongen. Just nu är det kvalplatsen som gäller.

Men det fanns hopp om att ändra det inför matchen mot Timrå – som ju ändå är ett väldigt bra lag med topp-tre-känning i tabellen.

– Vi gjorde väl ingen katastrofinsats men det var inte lika påslaget som tidigare matcher nu på slutet och då räckte det inte mot ett bra motstånd, sa Santis.

Men Strömsberg kom ut starkt och tog också ledningen när Marcus Söderlund hittade rätt och det såg väldigt bra ut. Men målet gav i stället Timrå en injektion och när gästerna gick ner sig en aning blev det jobbigare. 1–1 kom logiskt och det var Strömsberg nöjd med att ha med sig in i pausen.

– Vi snackade om att ändra lite och gå ut i andra halvlek för att vinna matchen. Tyvärr orkade vi inte fullfölja taktiken och hade det jobbigt mot deras tunga mittfält. Till slut var det inte så mycket att säga – vi förlorade mot ett för dagen bättre lag.

Strömsberg får försöka ladda om. Och måste för den delen att göra det för nästa helg väntar kanske nyckelmatchen för att fixa ett nytt kontrakt utan kvalspel.

Då väntar Friska Viljor hemma. Laget som just nu ligger på säker mark placeringen och poängen före Strömsberg.

– Alla matcher vi har kvar är extremt viktiga. Men det är klart att ett sådant möte med den närmsta konkurrenten blir en nyckeluppgift. Det blir mitt jobb att få alla att gå in till den matchen med rätt anspänning, sa Santis.

Forwarden Linus Larsson drog på sig en onödig varning och är avstängd då. Ett avbräck för Strömsberg så klart.

Fakta

Timrå–Strömsberg 3–1 (1–1)

Målen, Timrå: Cevin Dotson, Oliver Widahl, Philip Olofsson. Strömsberg: Marcus Söderlund.Publik: 75.

Domare: Robert Ahlman, Bollnäs.