Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En tistel till...

Tekniska kontoret, som kom på den lysande idén att man skulle förvandla utomhusbassängen vid Fjärran Höjder till en byggarbetsplats lagom tills högsäsongen bröt ut. Jag hade ringt receptionen vid 17-tiden och blivit informerad om att det var insläpp så sent som till 19.30. Gjorde mig ledig vid 18-tiden, cyklade ned och klädde om till baddräkt – bara för att finna att utomhusbassängen var avstängd. Självfallet vill man en sådan dag simma utomhus.

M.Kr.

Riksdagsledamoten Lars Beckman som beskriver hur jobbskatteavdragen givit industriarbetaren med fru som är undersköterska cirka 40 000 kronor i jobbskatteavdrag. Undrar varför han glömde att berätta hur mycket familjen Reinfeldt har fått i jobbskatteavdrag, och hur mycket de tjänar på detta under mandatperioden. Han nämner heller inte något om dem som har varit med och betalat de rikas skattesänkning, nämligen sjukskrivna och arbetslösa.

Arbetslös

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare