Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En tistel till...

Bussbolaget som först tog bort tiodagarskortet som var jättebra, och nu även femdagarskortet som jag jämt köper. Alla åker inte varje dag till jobbet utan är man sjukskriven så åker man bara ibland då och då. Och med femdagars så kunde man åka hur mycket som helst på en dag.

 

Gävle Kommun som lägger ner den lilla gruppen på Sofiedalskolan för att till nästa termin öppna upp den på Stora Sätraskolan, med samma personal! Ska det inte vara lika för alla elever?

 

Dig på Röda Korset i Gävle som kränkte mig och min mamma när jag kom in med en lapp från prästen i min församling om att få köpa en soffa till reducerat pris. Som svar fick jag att soffan var för fin för mig och att jag måste välja en mycket billigare soffa, Jag tycker det är hemskt dåligt att dom hellre vill få vinst på soffan, som folk skänkt, än att skänka den till behövande.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare