Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En tistel till...

Dig på akutmottagningen, den 24 juli mellan 15 och 16, som inte verkar förstå att du möter människor i behov av hjälp. Bemöt andra som du själv vill bli bemött då du behöver hjälp. Hoppas du var på dåligt humör bara den dagen, för annars är du på fel arbetsplats.

Missnöjd besökare

Den busschaufförsom såg att en katt blev påkörd vid Lugna Gatan i Andersberg och som bara stannar bussen går ur och sparkar katten ner i diket, utan att kolla hur det var med den. Hur kan man göra så? Tänk om det hade varit ditt djur! Den som körde på katten stannade inte heller. Men en stor blomma till det par som såg detta, ringde ägaren och körde dem till vetrinären. Tack vare duktiga vetrinärer mår katten Bea branu och är hemma igen.

Två djurvänner

Den som natten til den 24/7 stal min cykel (en vinröd SCOT) på min gård på Fältspatvägen. Den var låst, men du hade tydligen med dig något att klippa upp låset med. Köp dig en egen cykel och lämna tillbaka min.

Jeanette

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare