Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En trevlig tjej...

Annons

som hjälpte mig med parkeringspengar. Jag frågade om hon kunde växla en sedel, hon sa nej men hon betalade min parkerings tid. Jag frågade vad hon hette men har glömt det! Hon arbetar för Carpark, jag tyckte det stod så på jackan.

Bamsekram från Anita i Röda Forden

 

Johanna med klasskamrater på hotell- och restaurangprogrammet på Polhemsskolan, för en trevlig kväll med god mat och bra service torsdagen den 13 november.

Nöjda distriktssköterskor Strömsbro HC genom Irene

 

Alla vid Västerbergs folkhögskola, som ställde upp hela dagen, så trevligt och professionellt, när vi kom på studiebesök med våra designelever. Eleverna fick snida, smida och göra ”oroar” (rönnbärskronor) och alla blev bjudna på lunch och fika. Tack också till rektor Pia som besökte våra elever före studiebesöket för att informera om detta.

Designlärarna på Stora Sätraskolan

 

Alla som har haft omtanke, på alla vis då jag varit dålig, tack snälla.

Margaretha

 

Eivor för att jag fick resa med dig.

Margaretha

 

Personalen på Tullbomsgården som finns där alla vardagar och ger besökare en trevlig samvaro. Det betyder mycket när man är ensam.

En besökare

 

Victor Yu, kinesisk massör på Dragon Gate. Min gamla kropp blev i nyskick efter fot- och kroppsmassage hos dig! Suveränt jobbat!

Sven

 

Eivor Boström som stöttat mig dygnet runt efter min operation.

Majvor

 

Ingela för kämparandan.

Vi på Topasen

 

All personal på Fleminggårdarna som förgyllde oss anhöriga och våra boende en eftermiddag med smakupplevelser och gemenskap.

Ingegerd

 

Personalen på Blomsterlandet i Hemlingby Centrum, speciellt till Caroline för hennes härliga servicekänsla. Sen till killen som hjälpte till att leta reda på fågelmatspinnen trots all röra när de byggt om in butiken.

En återkommande kund

 

Verksamhetschef Lena Larsson, på Ängslyckan, för den trevliga höstfesten, med god mat och dryck.

Personalen

 

Sara, vid kunddisken på Sandvikens Trävaru AB. Hon är alltid trevlig, kunnig och tillmötesgående.

Kund nr 1953

 

”Grabben” på fastighetsbyrån (Swedbank) som hjälpte oss försöka faxa till hotellet så vi kunde överraska våra vänner. (Vi hade fel nr)

Frågvisa killen

 

Hela personalen på Fleminggatan för en jätterolig och lyckad westernfest. Tack för att jag alltid får vara med.

Månika

 

Festfixarna Anita och Roger på Grävis för den fina glöggkvällen vi hade med er. Hoppas ni fortsätter med det.

En som var med

 

Hälsocentralens personal vid Stortorget som ställde upp i vått och torrt under hösten.

 

Anders på Erlandssons begravningsbyrå för att du ordnade så Sandra fick ta farväl av farfar innan hon gav sig iväg på sin långresa.

Christina och Mats med familj

 

Vår granne Becka i Järbo, som gjort arbetet vid diskbänken till rena rama (ögon- ) fröjden.

A-M + G

 

Norrsundets arbetarmuseum – Jan Westlunds minne för dom vackra blommorna vid temadagen ”Stugfjärden” dom riktigt lyste upp vintermörkret i min stuga. Blomma även till dom besökande som gjorde sig tid trots söndagens vinterrusk kom till museet och lyssnade på mitt anförande om fritidsbebyggelsen ”Stugfjärden”Stugfjärdens bevarande.

Åke ”Pillan” Sjökvist,Norrsundet

 

Annika Lundqvist på Gävle kommuns internationella kontor, arrangör av ett mycket uppskattat studiebesök på Teknikparken för 22 högskolestudenter från Kina. Teamet Micke & Micke (Kedbäck och Larsson) från föreningen Future Position X visade prov på användningen av geografiska informationssystem, GIS som kan ge även oss vanliga svenskar starka aha-upplevelser.

Barbro Sollbe

 

Annelie på Posten för hennes stora hjälp med mitt förvillade brev! Skönt att se att Posten har lite yrkesstolthet kvar trots alla omorganisationer.

Djurgårdarn

 

Sven Danielsson på Gävle Rehab som verkligen hjälpte mig att få ordning på min rygg. Underbart att det finns så kunniga människor.

Kurt Johansson i Forsbacka

 

Förlossningspersonalen på Gävle sjukhus! Vi omhändertogs som vi var det mest unika paret i världen och vår son behandlades som världens unikaste barn. Vi vill å de varmaste tacka de barnmorskor och de undersköterskor som fanns på plats 15-18 oktober 2008 vid förlossningen och BB i Gävle.

Edvins föräldrar

 

Alla, som på olika sätt deltog i strokeföreningens julmarknad den 22 november. En alldeles särskild blomma till vår egen härliga ”tomteorkester” med Marianne och Ingemar Åsberg, Eivon Larsson, Willert Jansson och Artur Frid som bjöd på härlig underhållning samt till Hans Ramsell och Ola Berggren som ställde upp oanmälda och helt frivilligt.

Gävle Strokeförening, styrelsen

 

Pamella på konserthuset, för en trevlig och uppskattad visning för oss barn och vuxna från

 

Anneli Karmstrand som hjälper mig så mycket nu när jag är ”avslagen” i högra armen. Du är en sann vän.

Anita Larsson

 

Våra lättklädda målare som serverar så suveränt och till alla glada Gävlebor som kom på vår inspirationskväll.

Colorama-tjejerna

 

Dansaren Britta Strandberg som har skadat sig. Vi kommer att sakna dig på scenen.

 

Rolf Wåhlander som hjälpte oss med allt de han gjorde för oss när våra garageportar hade gått sönder. Det var ju trots allt helg.

Bettan med grannar

Mer läsning

Annons