Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En ung tjej...

Annons

som gav mig 20 kronor till parkeringen vid sjukhuset den 3/12 när biljettmaskinen inte tog kort och jag hade inga kronor. Vi hamnade sen på samma avdelning och där kunde de inte växla heller. Men när jag var klar så såg jag henne så jag kunde ge tillbaka 20 kronor. Tack för din hjälp, du gjorde så jag hann till min tid och räddade min dag. Du är guld värd.

Kram Yvonne

 

X-trafiks busschaufförer i Gävle som på ett föredömligt sätt stänger av sina motorer då de står på hållplatserna i Gävle Centrum. Dels slipper vi de onödiga, miljöförstörande och relativt höga avgasutsläpp som tomgångskörning innebär och så får vi dessutom vila öronen från bullret. Tack till er alla!

Nöjd resenär

 

Personalen på Bort & sånt på Södra Kungsgatan 40 för världens underbaraste praktikplats och personal! Det känndes direkt att man kom in i gänget! Alla har varit så UNDERBARA och man trivdes verkligen där!

En mycket glad Denice

 

Alla som på olika sätt hjälpt till före och under Gävle Sjöscouters julförsäljning lördagen den 29 november. Ett stort tack också till alla er som kom och handlade under dagen. Den ger ett välbehövligt tillskott till våra duktiga scouter.

GKS Vänners styrelse

 

Doktor Jan Blomgren vid hjärtkliniken på länssjukhuset, som borde kunna ge en kurs i intelligent och ansvarsmedveten patient-empati till en del läkare i Gävle med omnejd.

Margit Kinander

 

Vår egen inredningsexpert Annika Hultman, som har fixat till vårt personalrum. Det blev bara så snyggt!

Kram och tack från sekris och gynmott!

 

Trödje skolas barn och föräldrar som ordnade och fixade så att vi personal fick komma och äta julbord.

Trödje skolas personal

 

Janna Gustavsson, läkare vid Strömsbro HC. Mitt besök hos dig blev mycket positivt, du har allt en läkare ska ha.

AKS

 

Carita i rådgivningen vid Strömsbro HC. Du är som klippt och skuren för uppgiften, alltid lyhörd, vänlig och engagerad.

Mycket nöjd patient

 

Per Sundström, på Gefle Hund & Kattpraktik. Någon skickligare, mer empatisk och gladare veterinär kan inte finnas! Ingen trodde att min hund Svenne, med illa bruten käke och många benbrott skulle klara sig efter olyckan i december förra året. Tack för att han remmiterades till den bäste veterinären av dem alla!

Svenne med matte Britt-Marie Åström, Bergsjö

 

Öppna gastroskopimottagningen vid endoskopimottagningen Gävle sjukhus för trevlig bemötande och proffsig hjälp.

Maria, en nöjd patient

 

Den äldre dam som lämnade ett kuvert med en gåva till cancersjuka barn på Barnkliniken.

Bitte på Barndagvården

 

Alla som skänkte vinster till lotterier, bakade med mera till vår auktion den 22 november på Mikaelsgården. Det blev ett bra resultat. Yngve är som vanligt en utomordentlig auktionist. En stor blomma och tack till kyrkoherde Anders Lindgren som varit vår ordförande under många år. Lycka till som pensionär.

Kyrkliga syföreningen Myran i Valbo

 

Jannice och Linda i Vinnersjö som ordnar tomtesmyg i Vinnersjöskogen. Alltid lika mysigt och spännande! Och det bästa av allt, vi fick se tomten.

Smygarna från Mejerivägen

 

Akuten och avdelningen 105 hi för vården av mamma på sjukhuset den 24/11. 19.30 kom hon in 22.30 upp till avdelningen. Det var inte lång tid, annars hör man om att folk får ligga och vänta flera timmar.

Dottern Titti

 

Alla vattengympatjejerna på Valbobadet måndagarna 19.30. Vi ses nästa termin!

Camilla på kanten

 

Johan Wellton och hans vänner i Varieté Royale för en suverän och humoristisk show med skickliga artister. Du, Johan är ju helt grym, men du måste komma och träna lite mer för att orka med din tunga väska. Annars kan du ju alltid ringa Polia. Lycka till i fortsättningen och hoppas din handledsoperation kommer att gå bra.

Wanja & Kurt Sjödin

 

Den ärliga person som hittade vår Panduro-påse på 12:ans buss lördag kväll den 11/10 efter vår heldag i Stockholm. Både jag och barnen var helt överlyckliga att återfå påsen med allt i behåll.

Petra & barnen

 

Ann-Charlotte Sandström, Bomhus hemtjänst som bjöd sina gamla arbetskamrater på exotisk bricka när hon nu slutar hos oss. Vi saknar dig.

BS

 

De bilister som stannar och släpper över oss fotgängare och cyklister vid vägarbetet på Österbågen strax bortom OK Brynäs. Nu när trafikljuset är avstängt är det nästan omöjligt att ta sig över i rusningstid annars. Snälla Gävle kommun, skynda på med att få arbetet klart innan en olycka händer.

Krister Jakobsson

 

Annica och Elaine på Tingeling, för att vi fick skylta i er butik. Ni är guld värda!

Anna, Linda och Maria

 

Vasaskolans jazzlinje för en fantastisk genomförd konsert på Spegeln den 2/12. Vilken känsla, underbara elever, ja allt var fantastiskt. Det finns en framtid för er, ni är musiker och sångare alla men det var dansbandsgänget Nils-Kristers eller vad ni hette som gjorde oss fyrtiotalister till beundrare. Ni kan uppträda med era ensembler var som helst.

Tack VASA

 

G. Boström på Arbetsförmedlingen i Gävle. Rätt person på rätt plats.

Hälsning från en arbetssökande

 

Veterinär Pia Westin, Hamrångefjärden, som gav oss ett sådant varmt och hjärtligt bemötande när vi fick komma till dig och lämna min hund Casper. Det betydde väldigt mycket.

Eva och Janne

 

IOGT-NTO 558, Hofors för den trevliga och goda julavslutningen på Västerbergs folkhögskola. Skönt att vi kan hålla föreningens låga brinnande.

Kram från Märta i Valbo

 

Elon Sandberg och Hille Hembygdsförening, för att vi fick hälsa på hos er, och tack för grötfrukosten. Det blev en jättetrevlig dag.

Två släktforskare

 

Bernadette Vikman, som i många år lett en fransk studiecirkel. Hon har i år prickat in en nobelpristagare. Sedan det blev känt att Stig Dagerman-priset skulle tilldelas Le Clézio tvekade Bernadette inte om kursbok – L’Africain. Bernadette gör en förnämlig insats genom att i vår engelskorienterade tid sprida kunskap om franska språket och kulturen.

Tomas Attorps

 

Personalen på Hilleborg som ordnat en sådan trevlig julmarknad för boende och anhöriga.

Gerdas dotter

 

Barnen i klass 1 Beta Ulvsätersskolan för att ni kom till oss och sjöng adventsvisor. Det värmde oss alla.

Boende och Personal Sätrahemmet avd 3

Mer läsning

Annons