Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"En vettig målbild..."

Annons

Hej Keb!
Först skulle jag vilja kommentera det där med hänglås på gymmet.
Jag minns en tid - vet inte exakt när, men under 90-talet - då Brynäs satsade på styrketräning. Till och med smidige Ove Molin såg ut som en Belgian Blue. Visst blev dom starka i närkamper men den fina skridskoåkningen, som alltid varit ett av lagets kännetecken, blev lidande av det.

Nu till min fråga: Alla lag i dag jobbar ju mot en målbild. Vad jag kan förstå är den för Brynäs denna säsong att vara bland de åtta bästa, inte att vinna allt - alltid, som många tyckare här verkar tro.

Att vara bland de åtta tycker jag är en vettig målbild, men jag tycker med tanke på förutsättningarna och fjolårets säsong att även 9-10:de plats inte vore ett totalt misslyckande.

Vad säger du om Brynäs målbild och hur tycker du de sköter sig i förhållande till den hittills?  Målet har som sagt hela tiden sedan i höstas varit att greja en play offplats, alltså att hamna bland de åtta bästa lagen.
Och hittills har också det infriats, med ständig plats bland de åtta - ja, ett tag ledde t o m Brynäs elitserien - men det är nu som slutfasen inleds. Den viktigaste av allt, slutspurten.

Om brynäsarna klarar denna återstår att se, det krävs en hel del fler hemmasegrar av de sju som återstår - som jag ser det - om det ska gå vägen, då bortaspelet denna säsong inte gett de poäng som man hoppats på för att riktigt hänga med, tredje från slutet tillsammans med Rögle och SSK, som de också är i bortatabellen.

Bra nog i så fall, eller som även du tycks vara inne på.

Mer läsning

Annons