Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Enblomma till

Annons

...alla underbara fröknar på Solhjulet i S. Bomhus och alla fröknar på gula och blåa som tog så bra hand om mig under alla dessa år.
Adi med familj

... dig som räddade min Toyota vid affären i Björke i måndags när jag glömt handbromsen. Jag hade nog sett ännu fånigare ut i ansiktet om bilen stått i diket på andra sidan vägen. Tog mig inte ens för att säga tack.
Kalle

... till Annas kafé & kök. Tack för att ni bidrog till att vår födelsedagsfest blev så uppskattad. Underbar mat och service i härlig miljö.
Ing-Marie och PerÅke

... till personalen på ambulansen, akuten och IVA för det stöd vi fick när Lars insjuknade 3 juli och vid hans bortgång 5 juli.
Lillemor med familj

... till Joe och Ingela på Templet för mysig lokal, Gustavsbro Catering för god mat och till Los Mariachis för fantastisk underhållning på vårt bröllop! Tack till alla som uppvaktade oss och förgyllde vår dag!
Tommy och Kajsa

...till Lotta, Ann och all personal som jobbade på Furuviks Camping, fredag och lördag 6-7/7 då vi bodde i era safaritält med våra barnbarn. Det var spännande och jättemysigt. De vill också hälsa till den snälla björnen.
Synnöve & Thomas med Filippa,Fabian,Melvin & Tindra

... till all personal på Gävleborgs läns afasiförening för ytterligare en underbar vecka på Fornby.
Showen var helt fantastisk.
E.L och P A.

... till John som jobbar i Teliabutiken i Gävle. Tack för mycket god service och hjälp när vi hade problem med Alvas nya Iphone den 10 juli. Du räddade hennes födelsedag och dessutom en biocheck för att hon fyllde år. Tack för hjälpen.
Nöjd mamma och dotter

... till de vänliga damer i Valbo Köpcentrum som tog min borttappade påse och lämnade in den på den affär där jag handlat. Ni räddade min dag.
Yr i hatten

... till Gunilla och Gunnar för den trevliga dagen och den goda maten hos er i Engesberg!
Fem pensionärer

Mer läsning

Annons