Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Energiskt och absurt när Patrik Larsson gästar Gasta

Patrik Larsson, känd som den galna karakätären Karsten Torebjer gästar Gasta på Å-Krogen i Gävle under onsdagskvällen. Det gör även Elina Du Rietz med flera stora turnéer bakom sig.

Patrik Larsson var nominerad till årets manliga standupkomiker på Standup-galan i Lund i år, vilken vanns av Jesper Rönndahl. Han har 20 år bakom sig i branschen och har en humor som beskrivs som energisk, absurd och kort sagt väldigt rolig. På SVT har han synts i serien "Karsten Torebjer, psychic medium", där han spelar ett galet danskt medium. Han har även turnerat som samma figur på livescener i Sverige.

Kvällens andra headline är Elina Du Rietz som fick sitt genombrott 2008. Hon har synts i stora turnéer med Babben Larsson bland annat och har även skådespelat i program som Partaj och Solsidan. Hennes standup beskrivs som "grov, fysisk och kryddad med självironi och värme".

Uppträder gör även Gisela Zeime och Gastas Mathias Heldevik. Gäst-mc är Anders Sparring.