Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Erbjud Olausson ett kontrakt..."

Hejsan Keb!
Jag satt och tittade i dagens tidning.
Såg att Janos Vas kanske lämnar, vad tycker du om det?
Om han lämnar så tycker jag han ska ersättas av Henrik Thegel.
Om man ser på dom andra spelarna vars kontrakt går ut så tror/vill jag att Molin ska förlänga ytterligare en säsong, gjort en kanonsäsong, dessutom verkar han trivas med tränare Niklas Cz. Dixon tror/hoppas jag också förlänger. Men med Alex Sundström, hur tror du Sundlöv tänker där? Jag menar Brynäs har om man förlänger med Dixon, Hansen och Granström under kontrakt bra ställt med centrar. Dessutom tror jag inte Sundlöv släpper A.Persson, där tror jag på en förlänging på ytterligare ett år, men sedan en utlåning till allsvenskan. Samma sak med Alcén.

Jag tycker inte Brynäs bör förlänga med varken Sundström eller Lind. Man bör istället erbjuda Niklas Olausson ett kontrakt, han har ett enormt spelsinne. Sen hoppas jag att Hermansson och Danielsson har gjort sitt. En ersättare där SKA vara A. Rödin plus en målskytt(klasspelare). Varför inte Patrick Yetman i Modo, som är otroligt duktig. Stark, snabb, teknisk, skottvillig samt har ett bra slagskott. Bra i PP.
Om Widing sticker skulle Linus Widell, Magnus Kahnberg eller Patrik Thoresen kunna vara ett namn. Alla backar stannar, tror jag. Men man signar en till back, och lånar ut Simon B. Vilken skulle du vilja ha då? Jag skulle antingen vilja ha Staffan Kronwall eller Johan Fransson.
Lindbäck tror jag lämnar.

Peter

SVAR:  Ja, nu är vi inte i den värsta silly seasontiden som finns för mej, och jag vävar för varje gång jag öppnar inkorgen.
Men jag förstår givetvis fansens intresse för hur lagets utseende ska se ut nästa säsong.

Samtidigt som jag inte klarar av att engagera mej allt för mycket om vilka spelare som ska vara kvar eller vilka som ska försöka värvas.
* Det där är en sak för lagledningen och sportchefen, jag står ju helt utanför och har ju inget med den saken alls att göra.

---

Vill dock ha Sundström kvar, så mycket kan jag säga.