Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ett av Sveriges bästa hotell finns i Gävle

När sajten Tripadvisor listar Sveriges 25 bästa hotell sett till kundernas eget betyg hamnar ett Gävlehotell på 14:e plats.

Annons

Det är Clarion Hotel Winn som i tuff konkurrens placerar sig strax utanför topp 10. “Centralt hotell med trevliga rum” och “Bra service och trevliga” var två av kommentarerna som lyftes fram, skriver Expressen.se.

– Vi är verkligen ödmjuka och stolta över att våra gäster tyckt så positivt om oss, säger hotelldirektör Mikael Junger i en kommentar till GD.

I veckan uppmärksammade GD att Hotel Winn fick hotellkedjans pris för bästa hotellfrukost, återigen när gästerna själva får sätta betyget.

– Vi har flyt nu. Lätt med världens bästa personal, säger Mikael Junger.

Tripadvisors lista domineras av hotell i Stockholm och Göteborg. Det enda hotellet längre norrut än Hotel Winn som fanns med på listan var Stora Hotellet i Umeå (plats fem).