Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Ett liknande under kan ske..."

Annons

Hej Keb!
Jobbade under lördan, så jag hade ingen möjlighet att följa matchen på plats, men jag kunde lyssna på Webradion och vilken krigarmatch Brynäs verkar ha gjort. Så himla synd och förbannad otur att Brynäs förlorade igen, men tur förtjänar man och därför vann FBK.

Jag är en supporter sedan 60-talet, född 1963, så jag imponeras när ett nederlagstippat lag krigar som Brynäs gjorde.

Jag minns finalserien 1999 och finalserien 1993 (båda gångerna på plats) och hur Brynäs vände matchunderlaget båda gångerna. 1993 mot Luleå vände Brynäs ett 0-2 matchunderläge i bäst av fem. Jag känner på mig att något liknande kan vara på gång detta år.

Nu på måndag kommer sonen och jag upp för att se Brynäs vinna mot FBK, jag är helt säker på vinst.

Sedan två bortamatcher två dagar i rad och där vinner Brynäs garanterat åtminstone en av dessa matcher. Som sämst kommer det att stå 3-2 till FBK inför Brynäs tredje hemmamatch i denna serie. Givetvis vinner Brynäs sin tredje hemmamatch för att därefter åka till Karlstad och den sjunde avgörande matchen, där kan det gå hur som helst, men har vi kommit så långt är det bara för Ove att berätta i detalj för grabbarna i laget vad Sandlin sa i sitt "samurajtal" inför en av de avgörande matcherna mot Luleå -93.

Jag tror på krigarinställning, jag tror på mental styrka, jag tror på mirakel och under, jag tror på Brynäs IF anno 2008-2009, jag tror på det väntande 13:e SM-Guldet!

Keb, vad tror du på?

- Stockholm

Nja, så optimistisk som du är - nej, det är jag definitivt inte.

Det ska närmast till ett under och mirakel om brynäsarna ska orka vända det här...

Det här fina utgångsläget kan bara inte landets bästa hockeylag missa!
Därtill är laget allt för skickligt och bra rakt igenom alla fyra formationerna.
*

Mer läsning

Annons