Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Ett underbetyg till tränarna..."

Annons

Bäste Keb!
Även jag delar farhågorna med så många supporters om att laget börjar tunnas ut rejält nu när det som bäst behövs bredd (och spets) i truppen.
Jag har förståelse att man låter Svanberg gå men ifrågasätter varför man inte gjort det tidigare och framför allt, varför ingen ersättare kommer in?

Jag håller med dig i att vi har bra juniorer, men om de nu är så bra, varför har de inte fått fler chanser under säsongen?
De har kunnat matchas under "lugna" former under hela hösten men kan nu, utan eller med ringa elitserieerfarenhet, kastas in i ångestfyllda streckmatcher.

Är inte det ett underbetyg till tränare och sportchef att vi, till skillnad från de flesta elitserielag, inte släppt fram våra mycket talangfulla juniorer mer?  Att ungdomar i form av Silver eller Bertilsson inte släppts fram mer, är en sak som enbart faller på tränartrion (sportchefen har inget med laguttagningen att göra).

Även jag har tyckt det varit märkligt att inte en sån som Jakob Silfverberg fått spela mer än de nio elitmatcher som han finns bokförd för (mest som inhoppare några minuter eller enbart avbytare på bänken).
Detta har jag även framfört vid upprepade tillfällen, både i krönikor efter matcherna och i svaren på frågespalten.

Mer läsning

Annons