Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

F´låtMichael!

Då tycker jag att vi tar oss samman och slutar upp med den här osmakliga kollektiva, masspsykosliknande, sorgen och skäms lite en stund istället, för ända fram till sin död var Michael Jackson en av världens mest mobbade människor.

Det är drygt en vecka sedan Michael Jackson dog. Börjar ni kanske bli klara snart? Har ni skrivit era sentimentala hyllningskrönikor och era R.I.P. Michael på fucking Facebook? Kanske köpt/laddat ner en samlingsskiva och suttit och snyftat lite, för han var ju vår generations Elvis och, bu-hu, Billie Jean är ju faktiskt så himla bra, har ni det? Har ni delat med er av era minnen av honom från er uppväxt, trots att det mest pinsamma man kunde lyssna på i högstadiet var just Michael Jackson?

Bra. Då tycker jag att vi tar oss samman och slutar upp med den här osmakliga kollektiva, masspsykosliknande, sorgen och skäms lite en stund istället, för ända fram till sin död var Michael Jackson en av världens mest mobbade människor. Och det var ni som mobbade honom. Varje dag, hela tiden, alldeles ogenerat.

Men jag ska inte vara småaktig angående min egen skuld. Följande, högst osympatiska kommentarer, har jag vid upprepade tillfällen yttrat om Jacko. Taktlöst nog så har jag dessutom tyckt att jag varit ganska fyndig när jag gjort det.

– Det är ju klart att han har ett sexuellt förhållande med sin apa. Det ser man ju på honom, han ser ju ut som en jävla galning.

– Han kan ju för i helvete inte vara biologisk far till sina barn. Vem skulle vilja ha sex med honom, liksom. Han är vidrig och ser ju ut som en jävla galning.

– Det är klart som fan att han är pedofil, det ser man ju på honom, han ser ut som en jävla galning.

– Det är helt sjukt att han varit gift flera gånger. Det måste vara någon typ av bluff, för vem i helvete skulle vilja gifta sig med den där jävla galningen. Ja, för man ser ju på honom att han är en galning. Han har liksom en galnings uppsyn.

Und so weiter.

Notera gärna hur osmaklig jag varit som baserat mina påståenden om honom på hur han såg ut.

Nu är det ju inte helt klart exakt varför han fick en hjärtinfarkt och dog, men att missbruka diverse läkemedel känns ju som en ganska rimlig reaktion på hur han blev behandlad, och det i kombination med stressen det måste inneburit att ha skulder på drygt fyra miljarder, det är väl ungefär vad som krävs för att dö en plötslig död i femtioårsåldern.

F´låt Michael, det var liksom inte meningen att du skulle dö. Jag bara skojade lite. När jag gick i nian så brukade jag lyssna på din musik när ingen annan hörde. Särskilt I Just Cant Stop Loving You och Heal the World tyckte jag var jättebra, och jag brukade gråta en skvätt då och så tyckte jag att du var lite snygg i smyg. Okej?