Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fiska spöken

25 år efter att filmen hade premiär kommer spelet. Överraskande nog är det inte en kalkon, utan rätt kul matinéaction. Den som sett filmen vet vad det handlar om - du ska ut och jaga spöken i New York med diverse vapen som hjälpmedel.

Spelet är riktigt välgjort och att originalskådisarna gör sina egna röster höjer upplevelsen. Dialogen är överlag riktigt bra, även om det blir lite väl mycket snack ibland.

Du spelar som nybörjade i gänget och du kastas snabbt in i spökjakten. Att fånga spöken är lite som att fiska: Du fångar dem med någon slags stråle från ditt vapen, och när du tröttat ut dem gäller det att veva in dem och fånga dem i en fälla. Kul, men något enahanda. Riktigt irriterande kan kameran vara, för de attacker man oftast dör av kommer från spöken som gömmer sig bakom en.