Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fler bussar till och från Gästrike Hammarby

Jag bor i Gästrike-Hammarby och jag går på Hedängskolan i Storvik, det är cirka en mil till skolan. För att ta mig till och från skolan varje dag åker jag buss. Ett problem är att det går en buss kl 07.30 och en buss kl 08.00 på morgonen från Hammarby till skolan, missar jag dem bussarna kommer jag till skolan efter tre till fyra lektioner har varit.

När jag ska hem går det en buss kl. 13.45 och en kl. 15.40 vissa dagar slutar jag 10-15 minuter efter den första bussen har gått och då blir jag kvar i Storvik till kl. 15.40. När eleverna blir kvar i Storvik i två timmar går dem flesta till Ica, vissa har kanske inte pengar så dem snattar istället, vissa klottrar och vissa skräpar ner i Storvik, tre saker många storviksbor klagar på. Man är som elev också ganska trött efter en hel dag i skolan och man vill bara hem, man vill inte vara kvar i Storvik i flera timmar till. På helgerna går det inga bussar alls till och från Gästrike-Hammarby och nu på vintern går det inte jättebra att cykla heller. Det är väldigt jobbigt och man blir väldigt begränsad.

Ska de va så? Jag tycker att det kan gå fler bussar i veckorna till och från Gästrike-Hammarby och att det kan gå bussar till och från Gästrike-Hammarby på helgerna.

H.G

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare