Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

För mycket gnäll

Fjärran Höjders personal gnäller alldeles för mycket på ungdomar och barn. I dag var jag och badade med min dotter och hennes kompis och det var inte bara en gång, eller två eller ens tre gånger som sura badvakter var och gnällde på barn och ungdomar som lekte och hade kul.

Vilken dålig attityd ni har gentemot barnen och ungdomarna! Jag tycker faktiskt ni borde tåla mer än vad ni gör, eller har det blivit en grej för er badvakter att skälla på de som har för roligt i bassängerna? Det här är inte första gången jag varit på Fjärran och sett det här hända. Roligt nog har jag ändå lite erfarenhet eftersom jag varit på många andra simhallar och där har man roligt med sina gäster, man busar lite med dem. Det är något ni badpersonal på Fjärran skulle pröva så blir stämningen roligare för alla.

Johan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare