Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föräldrarna är nöjda med fritis

En enkät ut till föräldrarna visar att de är nöjda med verksamheten vid Sandvikens fritidshem. Barnen får ett bra bemötande och pojkar och flickor en likvärdig behandling.

För at följa upp fritidshemmens verksamhet fick alla föräldrar svara på en enkät hur de och barnen upplevde verksamheten. Målet var att få föräldrarna mer delaktiga och även om det i huvudsak var positiva omdömen finns områden att förbättra. Föräldrar och barn tycker att deras möjligheter att påverka verksamheten kan bli bättre och grupperna är för stora. Personalen räcker inte till för att möta alla vilket går ut över verksamheten.

Både föräldrar och barn ansåg att tryggheten var mycket god och barnen trivs. Samtidigt har föräldrarna gett plus för att man kan prata i förtroende med personalen om det egna barnets situation.