Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Förlänger Dahlberg och Faltsetas nu?

Nu är tränaren klar.

Men hur blir det med Alexander Faltsetas och Mikael Dahlberg?

– Både Micke och Alexander är väldigt positiva till en fortsättning i GIF, säger GIF-s tillförordande sportchef Hasse Berggren.

Annons

Mikael Dahlberg befinner sig utomlands på semester. Men något besked om anfallaren kommer att fortsätta i GIF är ännu inte klart.

– Vi håller kontakten med honom. Vi för en diskussion, men Micke behöver mer tid och då får han det av oss. Vi kommer inte att forcera in något utan det får ta den tid det behövs, säger Berggren

– Det är två spelar som vi verkligen vill ha kvar och vi gör att för att behålla dem.

Samma situation gäller mittfältaren Alexander Faltsetas.

– Vi för en dialog och han ser över vilka alternativ som finns.

Jobbar ni på några andra alternativ?

– Det gör vi alltid. Men det jag kan säga är att både Micke och Alexander är väldigt positiva till en fortsättning i GIF. Sen är det en del saker som måste lösas för att vi ska knyta till dem. Det handlar så klart om en ekonomisk fråga, säger Berggren.

Nye GIF-tränaren Roger Sandberg hoppas duon blir kvar:

– Jag skulle gärna se att Alexander Faltsetas och Mikael Dahlberg blir kvar i truppen, och så kanske vi kan fylla ut med ytterligare en spelare. Sedan får vi vad ekonomin tillåter, säger han.

Klart är att GIF jagar en back – speciellt en högerback. IFK Göteborgs Erik Lund, som haft en skadefylld säsong, ryktas vara ett namn för GIF.

Det dementerar Berggren:

– Det inget namn vi jobbar på i nuläget, men jag vet vilken det är. I de här tiderna får man många förslag på spelar av agenterna.

En spelare som kan vara på väg bort är mittfältaren Zakaria Abdulai. Den 24-årige ghananen har fått minimalt med speltid, men har ett år kvar på kontraktet.

– Vi har en ny tränare och alla spelare börjar om på nytt. Vi får se hur det utvecklar sig, säger Berggren.

Annons