Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Förlust som skapar mer lagkänsla..."

Annons

Hej Keb!
Som vanligt en väldigt bra krönika. Tack för den.

Nu, vet du varför en domare med Sthlm-anknytning får döma DIF? Kan inte Thomas Andersson få döma Brynäs i så fall också.

Nog om det dåliga. Nu till det positiva. Dvs Brynäs. De var värda 3 poäng. Jaja, vi gjorde bara ett enda mål på 33 (eller 32?) skott men vi har i alla fall ryckt upp oss rejält. Tycker att första linen med Granström, Lauritzen och Dackell är skitbra tillsammans. Och jäkligt starkt av Hietanen att komma tillbaka till laget efter en tuff axelskada och spela bra. Fin lagmoral där. Dessutom tror jag precis som du att detta slut på matchen var något som skapar ännu mera lagkänsla. Brynäs kommer nog (tror och hoppas jag) att storma Modo med allt man har på måndag. Dom bör i alla fall vara väldigt taggade.

Dessutom så ville jag bara säga att denna match påminde om hur Brynäs spelade förut när dom var i ledningen av serien i början:

Jäkligt tätt försvarsspel
Lagmaskinen Brynäs var i rörelse
En tränartrio som matchar sina spelare ypperligt.

Synd med 2 förluster, men detta är det Brynäs lever för, att få spela såna här matcher. Fan vad kul. Fan vad spännande. Gud vad Brynäs är bra!
Det finns fler domare från stockholmstrakten som dömer (se tidigare svar på ett utlagt mail om det) - och så har det varit i alla år.
Skulle inte finnas tillräckligt med domare på elitnivå om man gjorde annorlunda.
---

Mer läsning

Annons