Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Försäkringskassan har tagit mitt mänskliga värde

Försäkringskassan har tagit mitt mänskliga värde totalt. Jag valde inte att bli sjuk och valde ej att leva med hjärntrötthet och smärta. Och jag är frustrerad att min kropp svarar fel på all rehabträning.

Jag vill ju bli bättre, men allt blir sämre. Och i allt detta blev jag först utförsäkrad av Försäkringskassan i maj 2015. Jag har överklagat till både förvaltningsrätt och högsta förvaltningsrätten och förlorade där i januari 2017.

Då valde min läkare att ansöka om sjukersättning och handikappsersättning. Det blev snabbt avslag. Har nu begärt omprövning.

Det är frustrerande att inte ha någon inkomost då man behöver dyr medicin, dyra hjälpmedel och behandlingar, läkbesök med mera.

Det är inte bara jag som drabbas, mina barn drabbas också. De kan inte gå på aktiviteter, få komma väg på sommaren eller ens gå på bio elller badhuset. De kommer efter med allt i kläder jämfört med kompisarna.

Hur känner man som mamma då? När barnen inte ens ber om något av detta för det vet hur situationen är.

Det här som har drabbat mig är fruktansvärt tungt ändå. Det ger mig inte friskare kropp heller bara för att Försäkringskassan anser att jag är frisk..

Flerbarnsmamma, sjuk och saknar värde

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare