Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Förstår ingenting, så tamt och oinspirerat..."

Annons

Hej Keb!
Jag förstår inte...jag förstår verkligen inte...så tamt så lamt och så oerhört OERHÖRT långsam fart man kommer med när man ska gå till ett s.k. "anfall".
Är under all kritik måste jag säga. Jag stödjer min klubb i vått och torrt, i med och motgång men efter matchen jag bevittnade i kväll på Canal plus kan man inte annat än att...
Ja, näst intill skratta åt Brynäs agerande.
Så stillastående och så tafatt lag var länge sen jag såg. Man vill inte sätta fart på skridskorna och gå till anfall.
Man förlitar sig på stackars Markström som ständigt får spela själv mot motståndarlaget.
Som sagt jag stödjer klubben till fullo men efter denna kväll så kan man inte annat än att klaga och kritisera Brynäs insats totalt.
Det gör mig nått så fly förbannad och se ett sådant tafatt lag. Inte av spelet i kväll och döma. Det finns inget "jävlaranamma" eller inget "GO" i laget.
Det känns som att spelarna ser varje match som "en dag på jobbet...". Inte för att dom är där ute på isen och lira för att ha kul utan för att dom rent ut sagt känner sig påtvingade...
Jag vill se en kraftig förändring, för till slutspel går man absolut inte kan jag garantera med spelet som användes mot Timrå...Brynäs i hjärtat som sagt ändå.

Skärpning, snälla Brynäs!!!Ja, det är nästan så jag kan hålla med dej om att man måste ta det för vad det var; ett rejält bottennapp och bara skratta åt eländet...om det bara hjälpte förstås!?

Mer läsning

Annons