Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En av engelsmännen godkänd när SIF föll

Sandvikens IF – med de nya engelsmännen – förlorade mot Falu FK hemma på Jernvallen.
– Vi gör en helt ok match i 45 minuter. I andra halvlek tappar vi alldeles för mycket i kvalité och Falun vinner helt rättvist, säger tränare Tony Andersson om matchen.

Annons

Eftersom Sandviken spelar cupmatch i dag så ställde man upp med ett lite mer B-lags betonat lag i den här träningsmatchen. Men man var ändå ganska så bra med i första halvlek där man hade en boll inne i mål men det blev bortdömt. Men i andra halvlek så sprang seriekollegan från Dalarna i väg, både spelmässigt och målmässigt.

• Hur tycker du att de tre engelsmännenklarade sig?

– Ja, Jack Sharples på mittbacken gör en väl en helt ok insats. Dom två andra kanske vi vill se lite mer av, säger Tony och ser nu fram emot cupmatchen mot Västerås.

Ett lag som han känner till ganska så väl.

– Det är ett ungt och ganska orutinerat lag. Men vi måste naturligtvis spela på toppen av vår förmåga, det är ju ändå ett supperettanlag vi möter och dom får gälla som favoriter. Men kan vi spela som vi gjorde mot Brage tidigare i veckan, har vi chans att rubba dom. Inledningen på matchen blir väldigt avgörande hur det kommer att gå, spår Tony.

Sandvikens startelva mot Västerås SK: Tim Markström – Sereya Mobaraki, David Svanberg, Rickard Wiklöf, Jimmy Hansson – Andreas Gillström, Tobias Wanke, Jesper Karlsson, Henrik Juhlin – Filip Johanesson, Shiri Dadgar.

SIF–FALUN 0–3 (0–0)

Mer läsning

Annons