Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hille tog inte chansen – ligger fortfarande efter Huge i tabellen

Hille missade chansen att gå om Huge i tabellen och kliva upp på andra plats i tabellen. Laget var inte tillräckligt effektivt och förlorade, trots stort bollinnehav, mot Rengsjö med 2–1.
– Det blev bara skit av alltihop, säger Hilles lagledare Christer Norling.

Annons

Efter Huges tre raka förluster bjöds Hille på chansen att gå om och upp på kvalplatsen som kan ge avancemang. Man tog den inte.

Trots att laget vid ställningen 1–1 i den första halvleken hade mycket boll, kunde man inte sätta ytterligare mål. I stället kunde Rengsjö avgöra matchen med 20 minuter kvar.

Christer Norling var inte nöjd med matchen.

– Vi förlorade borta mot Rengsjö förra säsongen också. I dag tycker jag att vi spelade ganska bra i första halvlek. Vi hade mycket boll på deras planhalva och totalt sett var vi bättre.

Selånger säkrade seriesegern i och med vinsten i går mot Huge. Racet om andraplatsen är däremot riktigt hårt. Hille ligger en poäng bakom nuvarande serietvåan Huge som man möter på Kastvallen i näst sista omgången, ett derby som kan bli helt avgörande.

– Det är fortfarande öppet om andraplatsen. I och med att Huge också förlorade är det ju precis som innan den här omgången, säger Christer Norling.

RENGSJÖ–HILLE 2–1 (1–1)

Målen: 1–0 (7) Jon Pettersson, 1–1 (26) Emil Ring, 2–1 (70) Erik Wästman

Domare: Håkan Modigh, Hammerdal

Publik: 234

Hilles tre stjärnor

3: Anders Sundberg

2: Emil Ring

1: Jonas Jonesson

Mer läsning

Annons