Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kan Strömsberg vinna igen?

Strömsberg gjorde en bra match i förra omgången, då man hemmaslog Kvarnsveden med klara 5-0.
Kanske den segern också stärkte självförtroendet hos nordupplänningarna?

Annons

I kväll är det ett bortamöte med Västerås IK som gäller och det är naturligtvis en viktig match. Västerås är tabellgrannen strax under. Det skiljer bara en poäng och en seger är ytterst värdefull för båda lagen.

– Vi ska första och främst se till att hålla tätt bakåt och sedan försöka kontra. Jag hoppas också att vi kan ta oss fram på kanterna, säger Strömsbergs tränare Conny Asklöf.

Ja, på de två senaste säsongerna har faktiskt inte Strömsberg förlorat mot Västerås. Tre raka vinster har det blivit och det kanske kan ha sin betydelse och innebära ett psykiskt övertag för gästerna i kvällens match.

Tyvärr för Strömsberg så är fortfarande Johannes "Jossa" Ericsson skadad. En lite märklig skada i ena skinkan som håller för en träning i veckan, men som sedan sättar stopp för den rutinerade mittbacken.

– I övrigt kommer vi med i stort samma startelva som senast mot Kvarnsveden. Robin Andersson är tillbaka efter sin lårkaka, men Daniel Björk har varit sjuk i veckan så han vilar, säger Asklöf som hoppas hans grabbar i kväll kan förbättra bortastatistiken.

– Jag ser verkligen fram emot mötet med Strömsberg och den här gången ska VI vinna, säger Peter Giesecke.

– Vi har två nya mittbackar och en toppforward skadad. Men det ska kunna gå bra ändå, säger Giesecke.

Strömsbergs startelva: Martin Sundström – Daniel Mattsson, Kabba Langley, Markus Sundbaum, Johan Pettersson – Marcus Hägg, Simon Grudéus, Micro Lööf, Danne Käll – Pontus Parling, Björn Berglund

Mer läsning

Annons