Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kvartett provspelar för Strömsberg

Fyra nya lirare är på gång till Strömsberg, som ser om sitt hus inför den fjärde säsongen i fotbollstvåan.

Annons

Mittbacken Kabba Langley 27, som under de två första säsongerna i tvåan spelade för Strömsberg, men som förra säsongen spelade för Gamla Upsala är på väg tillbaka. Därtill är Allan Aljanderi en 19 årig vänsterback från Sirius aktuell för spel i Strömsberg.

Från BK Tord (Jönköping) kommer en 19-årig målvakt Josef Lund och från Hedesunda kommer också en målvakt Oskar Lagerman.
- Kabba Langley har tränat en längre tid med oss och han har nu fått ett kontraktsförslag som han ska svara på den närmaste veckan, säger Strömsbergs sportchef Rickard Birkehorn.
- När det gäller Allan Aljaderi så är det frågan om ett lån från Sirius och han har sett mycket intressant ut under träningarna i veckan, säger Birkehorn.

Målvakterna Josef Lund och Oskar Lagerman provtränar också den här veckan med Strömsberg. Lund har spelat för BK Tord i Div II Östra Götaland, medan Lagerman kommer från spel i Gästrikefyran.
- Inget är i dagsläget klart, men alla fyra som är mycket intressanta tränar med oss den här veckan och kommer att finnas med i en testmatch mot Gefle IF:s juniorer i helgen. Den matchen spelas på LF-Arenas konstgräs i Tierp, säger Birkehorn.

Nye chefstränaren Jonas Lindström ser positivt på nyförvärven.
- Kabba vet vi ju var han går för och naturligtvis vill jag ha honom tillbaka i truppen. Det lilla jag har sett av vänsterbacken Aljanderi och målvakten Josef Lund, så är dom verkligen intressanta, säger Jonas Lindström.
- Naturligtvis vill jag se mer av vad de nya grabbarna kan och det får dom visa på morgondagens (läs torsdag) träning och lördagens testmatch. Sen kan vi gå vidare med nyförvärven, säger Jonas Lindström.

Mer läsning

Annons