Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Noppa har koll – blev veckans vinnare

Efter 35 år med den lokala fotbollen är det klart att Karl-Göran "Noppa" Erixon har koll.

Annons

I den mycket luriga omgången senast var han inte ensam med sju rätt men hade prickat helt rätt på utslagsfrågan om antalet gjorda mål och blev veckans vinnare.
– Jag hade Hille säker och så blir det nu också, säger "Noppa".

Att han har stenkoll på Hille är inte så konstigt och den här intervjun och bilden tas på Hille ip. Det är där han tillbringar väldigt mycket tid som omtyckt och oumbärlig materialförvaltare i division 3-laget från den norra delen av Gävle.

– Lite flyt var det väl senast när vi vann mot Söderhamn efter ett mål på övertid. Annars var det en ganska svårt och jag hade fel på bland annat Skutskär hemma mot Årsunda. Sju rätt är väl ändå okej, säger "Noppa" som blev en vinnare med den andra tipsraden han lämnade in.

Det där med 35 år som given profil i gästrikefotbollen är rena rama sanningen. Han började i GGIK och har sedan varit materialförvaltare i IFK Gävle, Sandvikens IF och nu andra omgången i Hille.

– Jag brukar följa resultaten i serierna även om det är mest våra egna matcher som jag ser. Men det var i alla fall roligt att vinna.

Så när han ska plita ner den här veckans rad och bjuder alla tidningsläsare på ett vinnartips är en etta på match ett det första han sätter dit. Hille möter Heby på hemmaplan på fredagkväll.

– Den matchen vinner vi.

Med fem trisslotter i handen och med den gula Sverigetröjan på vänder han om och vandrar mot planen. Killarna har ju träning och det får inte heller glömmas bort trots en seger i det lokala fotbollstipset.

Mer läsning

Annons